fredag 17. mars 2017

Elektrisk stearinlys

Alt til cafe, hotell og restaurant. Kvalitet, god pris og rask levering! Hva skjuler seg bak trenden? LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor.


Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig kveld?

Unngå brannfare med et av våre praktiske og flotte elektriske stearinlys. Vi har også både elektriske kubbelys og elektriske telys, slik at du kan innrede hjemmet ditt med et mangfold av forskjellige LED- stearinlys. Du kan skape en koselig atmosfære hjemme når som helst, også på hverdager. Lag god stemning med stearinlys inne om vinteren i mørketiden og lag god atmosfære ute om sommeren med utelykter og lanterner. Med vårt brede sortiment av lys med og uten duft, finner du alt du trenger for å dempe det elektriske lyset og skru opp stemningen.


Vores elektriske bloklys bevægelig flamme er lavet i super god kvalitet med det bedste resultat for dig, uanset om du skal have dine bloklys til batteri i en lanterne eller om de skal stå frit. Det er super vigtigt, at du vælger gode batterier til elektriske bloklys for, at få mest mulig ud af dine lys samt at få bloklysene til at holde længst muligt. Merk at det er stor forskjell på fargetemperaturen på lysene.

Spesielt godt vises dette når belysningen eller i rommet er dempet. Noen av lysene har et. Hvis du leder efter LED stearinlys , så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du hele Sirius udvalg af LED stearinlys.


Alle Sirius lysene er lavet i ægte stearin, og har et smukt vintage look. De kan placeres overalt i hjemmet, dog ikke i direkte sollys, da stearinlysene kan smelte. Viser til (av produkter) HENNIES HUS. Den innbydende, nostalgisk gløden av stearinlys i vinduet kan dupliseres trygt og enkelt med jule elektrisk vindus stearinlys. De er rett og slett dekorative beholdere for voks terter eller stearinlys , drevet av elektrisitet for å smelte voksen og slipp duften av duftende stearinlys.


Som med en faktisk elektrisk lys, disse varmere er tryggere alternativer til tradisjonelle. Stearinlys som skaper god stemning! TEST: Elektriske bloklys til batteri - Se de mest ægte lys LampeGuru. Fyrer du med stearinlys inne, vil dette bidraget komme i tillegg til det som nærmest uunngåelig kommer inn i boligen fra forurenset uteluft, sier Hart. Små bar og dyr utsatt.


Personer med astma, små barn og dyr er ekstra utsatt ved hyppig bruk av stearinlys. For 68-åringens del har elektriske lys blitt løsningen. Twinkling stearinlys unnlater aldri å legge til et måltid.


Spesielt når de utfyller fargene på maten, interiørdesign eller sesong.

Kunstige stearinlys til batteri er sikre (ingen brandfare, heller ikke for børn og dyr), men også bedre for sundheden da kunstige lys som Uyuni ikke udleder sod fra flammen. Derfor er kunstige stearinlys et godt alternativ til alm. Det finnes ulike måter å lage levende lys på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg