mandag 20. mars 2017

Lerret på rull

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.

Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Kunstnerkvalitet med medium struktur.


Dette lerret er i dag vårt mest solgte, også blant våre mest kjente kunstnere, og utgjør mer enn av vårt totale lerretsalg. Et utrolig sterkt og stabilt lerret til små og store flater. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


For enhver kunstner Våre verdier er: God Service, Rask Levering, Kvalitetsprodukter og Kunden i fokus Vi leverer kunst og hobbyutstyr i god. Maling, farger og lerret.

Hver eneste farge i fargeskalaen lager en stemning. Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Claessens linlerret fra Belgia har den høyeste kvaliteten på lerret i Europa!


Linlerret nr 0er verken limt eller grunnet, middels struktur, lukket veving. Lerret på rull og blindrammer. Grunnet nye endringer ved Posten Norge har vi dessverre måttet avslutte nettsalget av våre lerret. Vanlig pris 1kr Tverrtre til 70cm.


Hovedsaklig skyldes dette økte fraktkostnader, samtidig som våre kunder stadig oftere melder om transportskader. NYHET Lag dine egne lerret. Her er det mye å spare, og vi sender over hele landet. Tegnepapir 1g på rull , cm. Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Vi fører lerret på rull med forskjellige strukturer og grunninger.


Vi har også et godt utvalg av ferdig oppstrukket lerret på blindrammer. Oppspent lerret i flere kvaliteter og forskjellige høyder på blindrammene.

Alle våre lerret som er ferdig oppspent kan kiles ut. Du skal bli strålende fornøyd. Kjøp lerret som passer til din projektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme.


Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Ferdig oppspent lerret i flere kvaliteter og prisklasser. Blindrammer i kvalitetsfuru fra Danmark i flere tykkelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg