onsdag 15. mars 2017

Harmoni terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Terrassebeis færder 2. Oljebeis Trebitt hvit 3l 44- per spa Kjøp. Harmoni 26- per stk Kjøp. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.


Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt.

Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Finn terrassebeisfargen som harmonerer med huset, omkringliggende landskap og natur.


Vær oppmerksom på at de trykkimpregnerte materialenes egenfarger kan påvirke resultatet. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Inntil års vedlikeholdsintervall.

Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Trebitt terrassebeis – farger for helhet og harmoni uteglede Den optimale uteplassen er den som krever lite vedlikehol og som holder seg like pen og attraktiv år etter år. Slik at du har mest mulig tid til å nyte.


En stille stund når sola renner. En time eller to, bare deg og den gode boken. Pris: kr 31- Base: Oljebasert. Overflaten er småslitt her og der, men beisen har ikke flasset av. Den har etterlatt en litt ujevn overflate under påføring der penselstrøkene er tydelige.


Under de rustne spikrene har flekken trukket inn i treverket, og vil etterlate et mørkere parti. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Med kun ett strøk beskyttes treverket mot det norske klimaet samtidig som treverkets naturlige uttrykk fremheves og bevares. Stort utvalg av maling, lakk og beis. Maling for innendørs og utendørs bruk. Se hele det nye fargekartet til terrassen her! Alt som kreves er noen få timers arbeid før du kan slappe av i inntil tre år med god samvittighet på den nye terrassen.


TREBITT terrassebeis gir dessuten en vakker, matt og slitesterk overflate. Den haretterlattenlittujevn overflateunderpåføring derpenselstrøkene ertydelige. Underde rustnespikrenehar flekkentrukketinni treverket,ogviletterlate etmørkereparti.

Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Beisen danner en beskyttende hinne og har meget god slitestyrke og lød i forhold til tradisjonelle terrassebeiser. Kan påføres fra °C (tørt og rimfritt), tåler regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbare terrassebeiser. Vakker farge med lød! I følge Gjøco skal Herregård terrassebeis påføres hvert 3. Slik ser den ut etter bare måneder… Foto: John Steffensen.


Gjøco Herregård terrassebeis lover tre års vedlikeholdsintervall og at ett strøk er nok. Produktet skal endatil være en såkalt testvinner. Til bruk på både nytt og gammelt impregnert treverk. Tidligere behandlede flater. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den beskytter treverket mot det tøffe, norske klimaet. Og så enkelt som det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg