fredag 31. mars 2017

Cd hylle

Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt. Passer til bokhyllen BILLY. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


CD-er i samlingen ennå, men vokser fort.

Vi holder til like utenfor Elverum sentrum, og har lokaler på Gamle Heradsbygd Stasjon. Vel, her er min fremgangsmåte på å lage en CD-hylle , dette er meget enkelt og ikke noe stort prosjekt, og en slik CD-hylle passer utmerket ved data-bordet mitt:) Den skal ha stk. Finn frem en CD plate (her har jeg brukt Heavens Gate, som forøvrig er meget bra band.) Ta med en CD -plate og mål deg frem. Tips en venn 6kr Antall.


Spare i ny ønskeliste. Er det liksom meningen at jeg skal stable av disse ved siden av hverandre? Det er festlig med skillevegger, men det får da være måte på.


Men da har jeg plutselig en 28cm dyp CD-hylle , det trenger jeg strengt tatt ikke.

Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning.


Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Utnytt plassen i virksomheten optimalt med Altistore lagerreoler. Hvilken hylle passer ditt behov? Hyller Direkte fra Lager.


Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. CD -, DVD- og Blu-ray-lagring. Beskytt CD - og DVD-platene i lommer eller etuier.


Vi har tynne plastetuier som beskytter mot støv, riper og smuss, og fôrede etuier med plass til mange plater på ett sted. Etuiene kan brukes til alle typer disker, som f. Blu-ray, CD og DV og både til lagring og når du skal ta dem med deg bort. Klassisk CD-hylle i vanlig design.


Kan oppbevare ca 1CD -skiver. Hvorfor ikke plassere noen planter, bøker eller pyntegjenstander. Finn de beste tilbudene på Cd hylle ikea hos Rubrikk.


Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? HiFi-Stasjonen AS er blant de beste hifi forretninger i Skandinavia. Da er flotte hyller løsningen.


Finn hyllene til veggen i spennende design her. Med tre varianter av ei enkel bokkasse får du ei hylle som kan by på overraskelser. Ikke bare får du tre store hyller med god plass til bøker. CD og DVD og Media oppbevaring og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.


Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg