onsdag 15. mars 2017

Beis til møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Bruk en vannbasert møbelbeis, den er enkel i bruk, luktfri, og penslene kan renses i vann.


Til harde og fete treslag anbefales spritbeis, den trekker bedre inn i treverket.

Slik påfører du vannbasert møbelbeis. Se inspirerende bilder av møbler og finn de rette produktene. Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye.


Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen. Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve malingen. Vi vil at materialenes personlighet skal tre naturlig frem.

En flott måte å oppnå nettopp denne effekten er ved bruk av interiørbeis, enten du vil beise både vegger og tak, blande beisete og malte flater eller leke deg med å beise møbler. Derfor brukes det mindre av titanoksid eller andre dekkende pigmenter i beis i forhold til i maling. Her er noen bilder til.


Er det en mørk kvist i bordet skal den sees tydelig mot det lysere treverket selv om alt har fått et lag av fargestoff. Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler.


Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt! Og kan blandes i mange farger! Beis Påfør to lag beis i ønsket farge.


For å få best mulig resultat bør du enten beise i samme farge, eller beise tre som i utgangspunktet er beiset lyst, da beisen er gjennomskinnelig. Oljet tre Stolrygg i teak, med og uten olje. Oljing egner seg best for møbler i edeltre, som for eksempel teak. Den er enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak! LADY Pure Nature White gir en hvit, naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning.


Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet.

Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Sjekk ut beising av furumøbler. Unngå ujevne farger på møblet ditt. Det er uunngåelig at tremøbler over tid endrer noe farge, men også den første tiden kan det forekomme fargeendringer ettersom møblet trenger tid til å akklimatisere seg.


For å unngå ujevne farger bør du derfor ikke legge duk eller andre pyntegjenstander på bordet første halvannen måned. Forside Interiør, møbler og trapp Beis til furutrapp ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Beis , til forskjell fra maling, har så lite pigmenter og fargestoffer i seg at treverkets utseende skal skinne igjennom. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler , eller typen man bruker på lister. Når alle har råd til nye stilmøbler må det natuligvis bli en motreaksjon.


Og så dilter vi etter disse designerne og interiørarkitektene som stadig finner på nye retninger for å markere seg. Har nok malt en del shabbychik jeg også på oppdrag for andre. Men da er utgangspunktet allerede malte og ødelagte møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg