torsdag 16. mars 2017

Hadeland

Moderne og tidløse glassprodukter. Kom på besøk eller se utvalget her! Glassverket er åpent hver dag. Nyt vin i et vakkert glass.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.

Obs – svindlere utgir seg for å være oss! Den siste tiden har flere kunder blitt kontaktet på e-post, telefon og sms av kriminelle som utgir seg for å være fra. Du får en bank som kjenner det lokale markedet, og som alltid er her for å gi deg god hjelp i viktige avgjørelser. Tirsdag serverte Elevtjenesten ved Hadeland videregående skole sveler til alle elever på skolen. Konjakkpipe er til alle der ute som setter pris på en god konjakk.


Fyll den med en konjakk som du liker. Hadeland ligger innfor en-times-sirkelen rundt Oslo, med kort vei til Hønefoss, Gjøvik og Gardermoen. Du kan reise komfortabelt med det mest punktlige toget i.

Avisen Hadeland , Gran, Opplan Norway. Hadeland står på listen over nasjonale verdifulle kulturlandskaper og er stolt vert for noen av landets best besøkte museer og attraksjoner. Hadeland folkehøgskole Selvutvikling, kreativitet og livskvalitet. Vi er på mange måter en spesiell og annerledes skole, hvor vi vektlegger unike kvaliteter i. Velkommen til Hadeland Gjestegård!


Hadeland Elghundklubb arrangerer utstilling med valpeshow på Lygna søndag 1. Dommere: Jämthun NEG tisper og øvrige raser. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Arrangementer kan også forekomme andre steder.


I mer enn år har vi vært kjent for god service og trygge opplevelser. Vi tilbyr alle tjenester du behøver og lar deg samle hele bilholdet. Annleggsenteret Hadeland utfører reparasjon på din transportbil, anleggsmaskin eller landbruksmaskin.


Vi er godkjent verksted av Statens vegvesen.

Her finner du informasjon. Sanner Hotell er et historisk familiedrevet kurs- og konferansehotell i vakre omgivelser på Granavollen i Hadeland. Hotellet har egen velværeavdeling, og ligger i. Bilpleie, bilverkste skifte bilglass, lakkering av bil, taksering av bil og mye mer på Jaren, Hadeland og omegn!


Poliklinikk Hadeland har tilbud til voksne over år. UngHadeland legger til rette for fritids- og ferieaktiviteter for barn og unge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg