fredag 10. mars 2017

Innemaling

En ny vakker veggfarge er noe alle liker. Hos MAXBO vil du garantert finne en innemaling som vil passe perfekt til rommet du skal male. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Innemaling

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vi har innemaling og sparkel til alle behov. Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til. Noen malingsprodusenter kommer med nye produkter hvert år.


Produktene er i følge reklamen både ekstrem og nytenkende. Enda har ikke våre konkurenter klart å komme med ett produkt som kan måle seg med Mesternes Husmaling. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk. Drømmer du om slette, betongaktige vegger?


Med nyheten LADY Minerals Revive kan du endelig bli kvitt gammel strietapet og ujevne veggflater! Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Interiørmaling til vegg, tak, møbler, interiør, lister, dør, vinduer, gulv, hagemøbler, metall, stafasje og tre. Matt, halvmatt, halvblank og blank. Velg rom og lek med våre nye farger!


Innemaling

Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. LADY Minerals Revive er en veggfornyer som forvandler vegger med glassfiberstrie og andre ujevne underlag, til vakre, slette vegger med et mineralsk utseende. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov.


Vi får inn nye, spennende varer hver eneste uke. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som får vite om nye partier! Når du kjøper Maling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Vi hjelper deg å velge riktig maling!


De fleste malinger er enten olje- eller vannbasert. Like viktig som å velge malingtypen, er å tenke på overflaten. Skrev i en egen tråd om mine dårlige erfaringer med Gjøco innemaling vs Lady. Farger til både interiør og eksteriør.


Har ikke noe budsjett å forsvare men skulle male to stuer her hjemme. Stuene har gipsvegger med strie med. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Julekampanje Få det fint til jul.


Innemaling

Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg