fredag 7. oktober 2016

Trestjerner gulvlakk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vi har produktet som passer ditt. Lakk gir den beste slitestyrken, og beskytter treverket mot ytre påvirkning.


Samtidig blir flaten enklere å rengjøre. Lakken har et lysfilter som hindrer at treet gulner, og er derfor spesielt godt egnet for lyse tresorter.

Anbefales på tregulv, parkett og kork. Spesielt egnet til belastende gulv, trapper, kjøkkenbenker og møbler, samt lakkering av våtrom. Trestjerner Gulvmatt gir en slitesterk og matt usynlig overflate. Når det kommer til overflater på gulv eller trapp, og hva de skal tåler av bruk, snakker vi ofte om slitestyrke.


Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger. Oljen gir en vakker lød og fargespill.


Gir et lunt og dempet utrykk. Brukes til å friske opp gamle tregulv, eller til nye ubehandlede tregulv. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. TRESTJERNER GULVLAKK OLJEBASERT SILKEMATT 75L.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. Lakken er meget slitesterk og gir treverket en nydelig glød og glans. Fås i blank, halvblank og silkematt. Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Gulv, Gulv,. Kjøp på nett eller i butikk.


Klassisk blank oljelakk for tre og parkettgulv.

Anvendes på ubehandlede, tidligere lakkerte (ikke nylagt parkett), oljede og lutede flater. TreStjerner Gulvlakk Vannbestandig 75L. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg