tirsdag 18. oktober 2016

Ikea rammer 50x70

Ikea rammer 50x70

Fraktfritt over 5kr. Versandkostenfrei ab 30€! Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Kan henges horisontalt eller.


Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid. I dag bytter vi gjerne både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser med jevne mellomrom. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Ikea rammer 50x70

Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x, 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Tidligere var det mere sådan, at man købte en ramme i eksempelvis størrelsen 50xog havde den for alfremtid.


De fleste har i dag mange lidt billigere rammer , posters, puder, gardiner med mere, og udskifter ofte. Idag udskifter vi i stedet både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser og andet, med jævne mellemrum. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Ikea rammer 50x70

Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm. Den hvite fargen er kritthvit. Täglich bis zu Sparen! I vårt sortiment finner du et flertall rammer som passer til bilder med målene 75xcm. Vi har rammer i ulike stiler, hvilket gjør det lettere å finne en ramme som passer i nettopp ditt hjem.


Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Ikea rammer 50x70

Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rammer i mange størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg