mandag 24. oktober 2016

Lim til isopor

Til kartong, tre, filt, tekstiler m. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Berner har en lim som heter Berner Power. Jeg har bygget en kasse rundt vannrørene mine i isopor før påfylling av masse grunnet lite.


Jeg limte opp 50mm isopor i på vegg av murblokker med Biltemas ekspanderende fugeskum.

Begynte arbeidet først med en tube med noe Teclignende lim , men det gikk så inni granskogen mye av det og de tubene koster en formue, så derfor startet letingen etter et alternativt festemiddel. Dette produktet (Uhu Lim til Isopor 40g) har dessverre ingen beskrivelse ennå. Hvis du har spørsmål klikk her.


Spørs litt hvilken isopor som velges. Tenkte å ha et lag utenpå som garanterer at den ikke kan synke, men det finnes også flere typer av isopor. Det skal visst ha vært en type isopor som har vært i vann over en tid på år også, så det skal være mulig.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Informasjon om bruk, modifikasjon og aksept er beskrevet i personvernreglene.

Lim på asfalt eller kautchuk basis uten løsemidler I spesialtilfeller kan de forskjellige limfabrikantene gi råd. Er du i tvil om ditt lim kan brukes – prøv først på et lite prøvestykke og la dette ligge over natten for å se om limet reagerer med polystyren. Skandinavias største utvalg av radiostyrt hobby: Modellfly, droner, biler, båter, helikopter og mye, mye mer! Limet er spesielt godt egnet til plast som ABS, pleksiglass og polykarbonat. Det egner seg imidlertid ikke til isopor eller fete plasttyper.


Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. Casco Fuktbestandig PU- lim (polyuretan) Menu.


Produktet er et alternativ til bitumenbaserte, mørtelbaserte og konvensjonelle PU- lim. Det skal være raskt, renslig og enkelt å påføre og egner seg i tillegg godt til å fylle sprekker mellom isolasjonsplater. En flaske på 750ml er, avhengig av underlaget, tilstrekkelig for en flate på inntil kvadratmeter. Du har ca minutter til å henge opp produktene, etter påføring. Innan ca minuttar etter at lista er komt opp, bør overskytande lim tørkes vekk med ein fuktig svamp ol.


Lim til ca meter isopor listverk, takbjelke eller 3m² takplater. Når du må binde Styrofoam til tre, er du faktisk lime en plastmateriale til et tremateriale, som isopor er et plastprodukt.

Fordi Styrofoam er plast, husk at med et lim som inneholder løsemidler kan skape giftige gasser. Skumplast er også et ikke-porøst materiale, som betyr at den ikke vil absorbere klebemiddel. Jeg skal lime noe isopor fast til hardplast, og støtte øyeblikkelig på et problem. I første forsøk brukte jeg Scotch universallim, men det begynte bare å etse seg inn i isoporen.


Forslag til lim som ikke etser bort isopor ? SMP-polymerbasert monteringslim, som herder til en fleksibel og relativt hard limfuge uten å krympe ved hjelp av luftens fuktighet. UNDERLAG Fester mot alle materialer, som f. Ujevnheter i betongtak fuges ut med lim , slik at det ikke blir sprekker mellom list og tak. Fjern overflødig lim ved å dra en sparkel langs kanten på listen.


Listene vil dermed fuges i samme operasjon. Bruk en fuktig svamp til å vaske bort eventuelle limrester og til å glatte med. Da er det klar for å montere neste list.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg