fredag 28. oktober 2016

Serveringsfat plast

Nordens største utvalg! Stort utvalg til servering. Kjøp serveringsfat her! Se vårt store utvalg av kakepynt, kakeformer, kakebilder og lys til kake! Finn serveringsfat plast nå på Kensaq.

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Et stabilt og elegant serveringsfat i sort plast , perfekt for eksponering ved buffe. Stablebare fat når du bruker tilhørende transpa rente lokk.


Produsert av gjenvunnet PET. Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Europris har engansservise til lav pris.


Vi har stort utvalg av papirduker, partyartikler, stekeposer og folie. Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat , i serveringsbolle, i skål eller på brett.

Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA. Med sitt diskre, nesten asketiske uttrykk setter Grand Cru-serviset nemlig fokus på det det virkelig handler om ? Serveringsfatet er i porselen med hvit glasur passer perfekt til seriens øvrige deler. Fat plast 472x324x15mm krystall. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Kakefat med deksel H1Ø330mm Plast.


Tingstad tilbyr et bredt sortiment av serveringsfat. La den gode maten bli servert på disse tre røde fatene. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen! Størrelse 23cm x 32cm.


Server snacks, søte godbiter eller annet godt å spise. Våre serveringsfat kommer i flere størrelser og forenkler serveringen. Vi tilbyr også fat med tilhørende lokk for smidig transport og oppbevaring. Her finner du også ovale kurver som passer utmerket til servering av hamburgere og smørbrød. Navn Stigende Navn Synkende Opprettet Dato Stigende Opprettet Dato Synkende Pris Stigende Pris Synkende Publisert Dato Stigende Publisert Dato Synkende Vare Nr.


Här har vi serveringsfat och serveringslådor som är tillverkade av plast.

Sen ingår flera i en serie där olika varianter finns och de som inte ingår i en serie. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt av verktøy og annet utstyr vi stur bort i garasjen. Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg