torsdag 27. oktober 2016

Hundebur etter mål

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Leveres etter individuelle mål , tilpasset deg og kjæledyret ditt. Sikkerhet i bil Sterke og lette aluminiumprofiler beskytter ved kollisjon. Jeg er på jakt etter noen som lage et bilbur til meg på mål. Er det noen vet om noen som gjør dette? Jeg har fått høre at ofte slikt blir annonsert i slutten av hundesport bladet, men jeg har ikke sett noe slikt i de siste bladene.


Det jeg ønsker er noe slikt som dette. Bildet er stjålet av Monab. Spesialtilpassede hundebur.

Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker. De driver egen utvikling og testing for å forsikre seg om at kjøpere får det beste produktet. Herkules 4Pets hundebur kommer i mange forskjellige modeller og størrelser. Sjekk mål på bil og hund før du går til innkjøp.


Vi anbefaler også at du ser på tilbehøret fra samme produsent. Dogman hundebur er solide saker fra den svenske. Vi har hundebur til bil i varierte størrelser til alle hunderaser, store og små. Fri frakt fra 4NOK. Vi lager bur til de fleste bilmodeller.


Schmidt hundebur er sikkerhetsgodkjente bur til bil laget med aluminiumsramme. Burene er robuste med stålkjerner i hjørnene. Lav vekt gjør det enkelt å flytte på buret om nødvendig.


Aluconsult-buret gir kjæledyret ditt trygghet og komfort under bilreisen. Det blir hundens faste plass og hule under bilturen. Samtidig som det også gir god beskyttelse mot slingring, støt og brå bevegelser.


Dette buret er helt knirkefritt. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.

Sammenleggbart hundebur i stål med plastbunn. Etter en lang og spennende tur er det ikke noe hunden liker bedre enn å ta seg en lur. Hundeburet er sortlakkert.


Matter sydd i sterk p. Kan brukes til polstring f. Alpinanlegg barnehager sfo o. Vi hjælper dig med at finde det rigtige hundebur til din bil - se vores guide til at måle dig til den rigtige størrelse på hundebur her. Jeg så etter en løsning som gjorde at Amanda var trygg og sikker så langt det lot seg gjøre, og da ende vi opp med hundebur. Pga diverse mål så var det en maks str på buret på bredden og høyden, så da var det å begynne å lete. SOLI bygget etter egene mål og ønsker om netting, støvkant, dører, skrå osv.


For de som har en moderne bil med noe spesielle mål , solid. Liten minus for skilleveggen i sponplate og gulv i sponplate, som er svært grov, må ta meg tild til å pusse disse slik at hundene ikke river av seg pelsen og bagasjerom-matta ikke rives opp. Det er det spørsmålet vi oftest blir stilt, og det er dessverre ikke alltid vi kan svare på det.


Vi forsøker derfor løpende å notere hvilke hundebur som passer i hvilke biler - og resultatet er denne oversikten. Dobbelt hundebur til Opel Combo. Litt småtrangt til akitaen kanskje, men shibaen har masser av plass.


Er mulighet til å ta ut skilleveggen, så vi får se hva vi gjør etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg