mandag 31. oktober 2016

Jotun datablad

Jotun datablad

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Du finner også til enhver tid oppdaterte tekniske datablad på produktsidene på jotun. Kan jeg bruke vanlige rengjøringsmidler til båten? Det handler ikke bare om å følge regelverket, men om å skape en varig sikkerhetskultur.


Jotun datablad

EcoOnline Safety Manager gir deg tilgang til et komplett og brukervennlig. Tekniske datablad finner du på jotun. Vi får mange forskjellige spørsmål fra båteiere rundt om i landet. Les om de vanligste spørsmålene og få svarene her!


Feil rengjøringsmidler. En vanlig feil blant båteiere er å kikke i kjøkkenskapet etter et rengjøringsmiddel til båten. Dette tekniske datablad erstatter tidligere utgitte versjoner.


IDENTIFIKASJON AV KJEMIKALIET OG ANSVARLIG FIRMA Godkjent for bruk Godkjent for lab. Emballasjen må holdes godt lukket. Håndteres med forsiktighet. Selv om det er mange som fortsatt benytter den gamle betegnelsen, HMS- datablad , er det sikkerhetsdatablad som er den juridisk korrekte betegnelsen.


Treoljen etterlater et pent oljet utseende. HMS- DATABLAD RØDSPRIT AKOL PRO 1. Kjemikaliets navn RØDSPRIT AKOL PRO Kjemisk navn Farget denaturert etanol Artikkelnr. Løsemiddel Produsent Firmanavn Kemetyl Norge AS. Les tester og omtaler før du kjøper.


Jotun datablad

Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Kan også benyttes til rengjøring av pumper og verktøy i forbindelse med malingsarbeid. Farger klar Bruksområde Spesielt egnet som tynner for uorganisk sink silikat. Dette er et ikke-herdende spesialkitt av kritt og vegetabilseke oljer.


Produktbeskrivelse Dette er en tynner. Det har god vedheft til tre, glass og metal og sprekker ikke. Kittet bør overmales for best mulig holdbarhet. Bruk nødvendig verneutstyr og klær som dekker hele kroppen. Ta av ringer, armbånd og ur før arbeidet starter.


Jotun datablad

Husk dekkeplast for å hindre avrenning av malingsrester til jord. Følg båthavnens anvisninger for arbeidet. Se an været (unngå sterk vind og regn).


Samtidig er det også et regjeringskrav at personer som utarbeider disse HMS-databladene har riktig forståelse for reglene og kravene. Et HMS- datablad består av punkter som trinn for trinn guider brukeren gjennom, hvilke type produkt brukeren har og hvilke forhånd regler han må ta når han arbeider med dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg