mandag 31. oktober 2016

Stelton glass

Stelton glass

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Stelton - Best pris i Norge!


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! We have a small assortment of beautiful glasses in a minimalistic design and in shades that decorates every table setting. Click here to view and buy our glass online.


Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Dette designet hjelper å holde kald drikke kald og varm drikke varm. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Forretningsideen deres var å utvikle og selge funksjonelle designprodukter av rustfritt stål, som for eksempel serveringsfat og salatskåler.


Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Produkter for merkevare STELTON for Jernia.


Stelton glass

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Barutstyr Glass Karafler. Serien fanger skjønnheten av iskrystaller på et vindu en vakker vinterdag.


Peter Holmbla inn i virksomheten og med han nye store visjoner. Det var på 60-tallet som bedriften virkelig fikk fart i og med samarbeidet med den danske virksomheten Danish Stainless som produserte serveringstilbehør i rustfritt stål. Bestikket har et enkelt og tidløst design som passer til alle typer serviser, om det er til frokost eller selskapsmiddagen. Norman Foster samlingen forener enkle skulpturelle former og myk geometri for å lage eksepsjonelle produkter til bordet for flere ulike bruksområder. Fra vinkaraffel til glass , er hvert objekt et svar på sin spesifikke funksjon, samtidig som de har et felles uttrykk.


Stelton glass

Oljelampe i sandblåst glass og rustfritt stål. Når lampen har blitt fylt med olje brenner den i opp til timer. Lampen er lett å fylle og lett å holde.


Den flott designede presskannen er laget av solid ABS plastikk og har en glassinnsats. Sammen sørger disse for at kaffen holder seg varm i en god stund etter kaffen er presset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg