torsdag 20. oktober 2016

Interiørbeis grå

På utkikk etter Interiørbeis? Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett.


LADY Pure Nature Interiørbeis.

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY.


Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet.


Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Kjøp på nett eller i butikk.

På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet, og gir assosiasjoner til terrenget rundt hytta. Også her vil det være naturlig å trekke inn fargene fra fjell, vidder, skog og reinlav.


Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis. Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. For de fleste er det selve gleden over å se mønsteret og strukturen i treet som gjelder.


Det vil si at det er helt uaktuelt å bruke heldekkende maling. Det som ofte skjer da, er at man etter noen år sitter igjen med et gulnet panel som krever mye oppmerksomhet - i negativ forstand. Bergene Holm Interiørbeis er en industribeis tappet på flaske, med samme oppbygging og fargeblanding som vi bruker industrielt i våre anlegg.


En industriberegnet beis kan aldri sammelignes med en DIY beis. Førstnevnte er mye mer tyntflytende og er tatt frem for påføring i høy fart. Like grå som brun og like allsidig.


Uansett stilart vil Setergrå passe til. Finnes som reparasjonsbeis. Har et prosjekt hjemme som jeg holder på med.

Nå er jeg kommet til bordplate som jeg har laget av planker som er satt sammen. Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld. Trodde det skulle bli brunt. Skal ta to strøk med den.


Men litt usikker nå, siden den er. Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. Vi vet jo at skjønnhet kommer innenfra!


Resultatet er en matt og transparent finish, som skaper en rolig atmosfære. Fargekart for levende panel. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Det fineste med interiørbeis er likevel at interiørbeisen får frem naturens egne farger og gir en matt og transparent finish, forklarer Anne Favretto. Dette er en interiørbeis som kan blandes i flere ulike farger, og som garantert vil gi hytta det lille ekstra. Spriten løser opp noe av harpiksen og fettstoffene i treet, slik at innfargingen blir bedre og man unngår skjolder.


Spritbeis gir minimalt med fiberreisning og hindrer sprekker i overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg