onsdag 19. oktober 2016

Kjøkkenplater over benk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sjekk ut Glassplate Over Kjøkkenbenk.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Trenger du hjelp til å frakte. Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller stenderverk. Kitchen wall har moderne flismønster og holder seg rene og hygieniske år etter år.


De beskytter mot søl, flekker og varme og er lette å rengjøre. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Vi har panelplater i mange forskjellige farger, matte eller mer glossy utførelse, og med- og uten flisemønster. Bruksområdene er mange med kjøkkenplater.


Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Kjempeenkelt å lime opp dersom veggen er stabil, mer utfordrende når veggen er myke sponplater som gir etter.


Steinhardt å sage i, men med godt verktøy blir alt bra. Det går fint an å lime dem over hverandre også, men skøytene blir litt mer synlige (dersom man ser etter). Fibo Trespo Kitchen Board er veggplater som er spesialtilpasset kjøkkenets sprutsone. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater. De tradisjonelle flisene over kjøkkenbenken har fått en sterk konkurrent i kjøkkenplatene som har kommet på markedet de siste årene.


Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Glass over kjøkkenbenk. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto). Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp. MAXBO har Kitchenwall fra BerryAlloc som holder seg rene og hygieniske år etter år. Kjøp på nett eller i butikk.


Norby forklarer at det ikke finnes grenser hvorvidt gjelder fliser over kjøkkenbenken, og at du kan lage din helt særegne, individuelle stil på kjøkkenet. Ulempen med fliser, ifølge kategorigruppesjef i Maxbo, Maybritt Askvik, er at de kan suge til seg fett. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale.


Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Kjøkkensystemet vårt METOD er nøye testet for å tåle daglig bruk over lengre ti slik at vi kan tilby hele års garanti på alle skapstammer, fronter, dekksider, hengsler og benke- og hylleplater, og års garanti for blandebatteriene. Les også: Slik flislegger du over kjøkkenbenken.


Veggpanelene Kitchen Board (fra Fibo-Trespo) har en enkel design og er ikke minst enkle å montere. Panelene monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende skrufaste vegger. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.


Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og stekepanner. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke minst dekorativt. Forny kjøkkenet på noen timer med paneler spesialtilpasset området mellom benk og overskap.


Right Price TIles har alt ac fibo kjøkkenplater på et sted og kvalitet til riktig pris. Vi har tilsammen butikker spredt over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg