mandag 10. oktober 2016

Hennamaling

Vokser i Nord-Afrika, Sør-Asia og Sør-Kina. Et vandig uttrekk av henna har i uminnelige tider vært. Ritualene Del vil ha flere innlegg, da det er flere ritualer. Her kommer det første ritualet.


Hovedsakelig i forbindelse med bryllup, festivaler og høytider. Indiske bruder er de mest.

I høst skrev jeg på bloggen at jeg ønsket å bli dekorert på hendene etter gammel berbersk tradisjon, og jeg ble gjennom. For en uke siden kjøpte hun en tube hennamaling til kroner på Grønland i Oslo. Søsteren min og jeg har brukt indisk hennamaling på hendene våre flere ganger, og aldri hatt noe problem, forteller hun. Vi dro til en butikk i nærområdet der søsteren min bor for å kjøpe det. De i butikken sa at dette var svart.


Busken har gulhvite blomster, finnes bare i varmere strøk fra Øst. Svart hennamaling må ikke forveksles med den opprinnelige, rødbrune hennafargen eller med tatovering der farge injiseres i huden. Tesdal Håland sier at midlertidige tatoveringer særlig er populære blant unge og barn.


Tatovering tilbys blant annet på stranda.

Ja, gutta kunne godt fått hennamaling på hendene om de hadde lyst til det. Det er ikke akkurat forbeholdt muslimer eller spesielle kjønn. Så hyggelig at barnehagen markerer id også, sånn siden de fleste gjør noe ut av jul og påske. Id er avslutningen på ramadan, fastemåneden - og stor festivitas).


Ble vekket av at det pep: – Jeg er så jævla glad jeg hadde de røykvarslerne. Prise starts from 50kr. Contact for more information :) Jeg tilbyr hennapåføring til en billig pris. Du kan tenke på det som en midlertidig tatovering og hvis du ikke har prøvd det ennå så er det virkelig på tide. Hennamaling Henna tatoos.


I områdene hvor hennaplanten finnes naturlig har den vært anvendt som hårfargemiddel gjennom årtusener. This is a popular design I have seen trending on the internet - now you can give it a go. Kristin fra Hadeland får prøve livet til Ishnoor i en indisk familie i Oslo.


Her får hun smake mat hun aldri har spist før, pynte seg med hennamaling og indiske festklær og bli med familien i tempelet. Uten hennamaling er det ingen i konstaterer Nasim Rizvi. Dagsavisen Fremtiden har fått bli med henne og barna til hennamaleren på Galterud for å vise hvordan id-forberedelsene foregår kvelden før den store dagen. I tillegg til et minikurs i matlaging og middag kan man velge forskjellige aktiviteter som Bollywood workshop, få hennamaling eller kle ut bruden i indisk sari med tilbehør. En indisk aften gir deg en opplevelse med indisk utkledning, smykker og for eksempel hennamaling (bestilles i tillegg).


Dette er noe dere aldri kommer til å glemme.

I malingen brukes blader fra en spesiell busk som tørkes, males og blandes med vann. Karbohydrater er en viktig del av et sunt kosthold. For flere organer, som hjernen, de øvrige deler av sentralnervesystemet og nyrene er karbohydrater den eneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg