onsdag 19. oktober 2016

Gulvlakk tørketid

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Dette er generelle råd som gjelder for alle typer gulvlakk og -maling. Produktene kan ha litt ulik herdeti men hva som gjelder er nøye angitt fra produsenten på boksen. Les derfor nøye anvisningen fra produsenten og følg den. Er du usikker, kan du også finne ut mer på produsentenes nettsider, avslutter teknisk sjef Røneid.


Gulvlakk tørketid

MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk , kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk. Flügger Natural Wood Gulvlakk er en vanntynnbar lakk til tregulv.


Flügger gulvlakk skal gjenlakkeres med samme type lakk. Bør heller ikkje vaske den med avfetning på ca uker meg fortalt, tørketid er vel litt forskjellig etter hvilken lakktype du har og hvor mye herder. Classic serien er Gulvkompagniet egne lakk og beiseprodukter. Junckers vannbaserte møbellakk brukes innendørs til lakkering av møbler, bordplater og andre overflater av tre.


Velegnet til slipte, ubehandlede og tidligere. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Gir et lyst moderne utseende.


Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv. Trestjerner Gulvlakk Vannbasert. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk.


Teknisk datablad - Norsk. Lakken er hurtigtørkende og luktsvak. Det er sammensetningen og kvaliteten av tørrstoffene som avgjør gulvlakkens kvalitet (løsemidlene eller vannet er kun transportører av tørrstoffene.) Som kunde hos oss kan du selv velge hvilken type gulvlakk du vil bruke. Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk ? Ny lakk til gamle tregulv. Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre.


Etter at lakken er på plass er det bare å vente. En vanntynnbar lakk tørker som regel i løpet av 4-timer. En oljebasert lakk trenger minst timer tørketid. Det er mange som spør hvorfor det står på boksen at lakken ikke tåler sterk belasting de første ukene etter at den er påført.


Gulvlakk tørketid

Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Beskrivelse: Vanntynnbar gulvlakk til innendørs bruk på tregulv. Gir en hard og svært slitesterk overflate. Bruksområde: Bruk den innendørs til nylakkering eller gjentatt behandling av tregulv. Til lyse tresorter, f. Trendene har forandret seg, og gulvet har blitt en viktig prioritering når vi pusser opp.


Her er alt du trenger å vite for å bli ekspert på gulvlegging. Har beisa kjøkkeninnredningen med Tyrilin skigard. Resultatet blei veldig bra, men då eg skulle lakke det med trestjerners gulvlakk (vannbasert) etterpå, skjedde det noe rart.


Gulvlakk tørketid

For det fyrste blei fargen mykje lysere og noen plassar forsvant på ein måte beisen slik at det blei lyse flekkar og veldig skjoldete. Julekampanje Få det fint til jul. Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere.


Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg