onsdag 19. oktober 2016

Beckers maling forhandler

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet.


Handle nå og begynn å lage!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Våre produkter kan kjøpes over hele Norge. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.


Kontakt butikken for informasjon om sortiment, åpningstider og annen informasjon du trenger å vite når du skal kjøpe maling. Beckers har bred kunskap om farger og maling. Her finner du tips om maling av høyeste kvalitet for maling til innendørs og utendørs.


Information om cookies Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af hjemmesiden. Her finder du tips og og gode rå samt beskrivelse af vores miljømærkede malinger af højeste kvalitet til.

En vannfortynnet, akrylbasert maling til bruk på lister, panel, dører, møbler etc. Gulner ikke og hefter godt til de fleste underlag. Den hindrer effektivt gjennomslag fra underlag, som for eksempel gammelt, gulnet tre, og sperrer for kvistgjennomslag. Den blir og anbefalt i halvveis – rapporten for neste test som kjøres, les resultatet HER. Den passer også bra til gjerder, vindskier, dører o. Oljemaling V kan også benyttes til å male metalldetaljer (ikke tak eller liggende overflater).


Målsætningen med Promaling er at skabe en miljøorienteret forhandler af maling til primært de private. Når du pusser opp, bruker du gjerne store mengder maling , sparkel, lim og. Velkommen til din lokale Flügger- forhandler. Hos oss får du profesjonell veiledning om produkter og utførelse – både innendørs og utendørs.


Vi kan også gi deg råd om farger til de ulike rommene, til utendørs treverk og til fasaden. Les tester og omtaler før du kjøper. Du kan få rabat på alle produkter, i forhold til vejledende udsalgspriser. Har du brugt billig hvid maling til hvide flotte vægge?


Med billig maling skal du ofte male flere gange og så ender du med at bruge mere. Vælger du billig maling , der typisk har ringe holdbarhed og dækkeevne, kan du nemlig ofte lige så godt lade være med at male, for resultatet vil sjældent blive som ønsket. Så har du allerede højnet dine muligheder for at komme godt i mål med dit ønskede malerprojekt.


Kvalitetsmaling med gratis levering i hele Danmark!

Svanemærket, EU-blomsten og Astma-allergimærket maling. Inspirasjon Bli inspirert! Finn din favoritt farge. Vis dine valgte farger i inspirerende omgivelser.


Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg