torsdag 6. oktober 2016

Beckers terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Beckers terrassebeis gir en slitesterk overflate som holder lenge - og som finnes i mange vakre farger.


Den er utviklet til beising av terrasser, gjerder og hagemøbler, og fungerer utmerket på trykkimpregnert treverk samt ubehandlet furu og gran. Lyst på strøken terrasse? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco.


Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året.


Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt.


Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Jotun, som er produsent av Trebitts terrassebeis , mener Hyttemagasinets testmetode er mangelfull og at den delvis ikke er i tråd med produsentens anbefalinger: Hyttemagasinet har påført to strøk av Trebitt – Jotun presiserer at bruksanvisningen anbefaler bare ett strøk, og at overskytende beis må tørkes bort relativt fort. Arkitekturen og fargen på huset er gode utgangspunkter som kan hjelpe deg på veien til å finne riktig farge til plattingen.


Velg en farge som står fint til husets hovedfarge og staffasjefarger, og som gjerne understreker arkitekturen. Stort utvalg av maling, lakk og beis. Maling for innendørs og utendørs bruk. Et strøk terrassebeis gjør treverket både vannavstøtende og beskytter mot solens nedbrytning.


Samtidig gir beisen både farge og glans, samt fremhever mønsteret i treverket. Ved behandlingen er det viktig å følge anvisningen fra leverandøren av terrassebeisen. Treolje klar base liter Jotun 13- per spa Kjøp.


Taksitt grunning for metalltak 3l 66- per spa Kjøp. Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men ble mer som mørk brun.


Terrassebeis tropisk tre 7l Harmoni 26- per stk Kjøp. Etter noen år er nå beisen såpass slitt at terrassen må behandles på nytt, og jeg hadde tenkt å fjerne den gamle beisen, og beise den på. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Seresultatene t Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det norske markedet. Spesialolje for impregnert treverk.


Kun for utendørs bruk. Bør påføres 1-ganger per sesong. Beisen gir en fin glø og en slitesterk og varig overflate. Velger du terrassebeis trenger du kun male møblene hvert tredje år, fordi den gir treverket en vannavisende beskyttelse som bidrar til at treet ikke sprekker eller brytes ned. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Luktfri og hurtigtørkende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg