tirsdag 11. oktober 2016

Parasollfot

Parasollfot

Parasollfot til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg! Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Passer stolper med diameter 38–mm.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Hos Europris fører vi parasoller i ulike størrelser og prisklasser, for eksempel en eksklusiv hengeparasoll. Vi har også flere typer parasollfot og parasollvekt.


Parasollfot

Solid parasollfot som er veldig enkel å flytte! Axleys ekstra tunge parasollfot gir god støtte til parasollen din, men er til tross for vekten veldig enkel å flytte. Svaret er enkelt: den har fått både et teleskopisk håndtak og to robuste hjul.


Når håndtaket ikke er i bruk, skyves det inn i og skjules helt av parasollfotens sokkel. Produsert av slitester. Sunfun parasollfot svart. Foten har to utskårede håndtak og hjul som gjør det mulig å flytte foten rundt på terrassen på en enkel måte. Når solen blir for sterk er det godt å krype under en parasoll.


Parasollfot

Store Rabatter her De Beste Priser Nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn de beste prisene på nettet. Solskjerming og vindskjerming.


Svart parasollfot i plast som du selv fyller med vann eller sand for å gi den tyngde. Husk at jo større diameter parasollen har, jo tyngre parasollfot trenger du. Kjøp Vogn til parasollfot online hos BAUHAUS. Underlag for transportering av tunge parasollføtter. Vognen består av hard kvalitetsstål og lar deg flytte på.


En lekker parasollfot i stilren svart design. Det er utskåret håndtak og innebygget hjul slik at den er lett å flytte på. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg