onsdag 19. oktober 2016

Rund sofa

Rund sofa

Rund Sofa schnell bestellen. Gi nytt liv til hjemmet ditt med en fargerik rund puff eller fotskammel. Du kan hvile bena på den, eller bruke den som ekstra sitteplass for gjester.


Rund sofa

Vi har et bredt utvalg av sofaer og lenestoler med god kvalitet på IKEA og de fleste sofaene våre har års garanti. Les mer om garantien her. Her finner du garantert en sofa som passer inn i din stue og ditt hjem. Velg og vrak blant moderne, klassiske og billige sofaer, alle av god kvalitet og med høy stilfaktor. Vi har en mengde ulike farger, stiler, materialer og modeller slik at du skal kunne finne noe som føles skreddersydd til akkurat deg og dine behov.


Sofaen Abby er rund og go men blir strammet opp av det stilrene understellet. Armlenene er så runde at de gjerne kan brukes som hodepute under middagsluren! Superenkelt å designe sin egen sofa etter sine behov. Trekket er utført i allsidig og moderne beige, og er laget av slitesterk polyester samt akryl.


Slik vedlikeholder du din Ethnicraft: Polyester er slitesterkt og lett å vedlikeholde. En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et stort utvalg av gode og komfortable sofaer hos Møbelringen! De gir uendelig mange muligheter til å personliggjøre sofaen din og skape akkurat det uttrykket som passer deg, din stue og ditt estetiske blikk – de gjør sofaen til din unike sofa.


Sleng deg på sofaen etter en lang dag – en sofa fylt med myke designerputer, myke varme tepper og hyggelig stemning. Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord. Store sofaer fungere fantastisk i en romslig stue.


En rund sofa sørger for en veldig spesiell romatmosfære. Avrundede former med en moderne og futuristisk design gir oppholdsområdet et harmonisk utseende. Den runde formen er knyttet til harmoni i det hele tatt.


Billige hagemøbler i god kvalitet fra Trademax. Vi leverer varene hjem til din dør! Preise finden und vergleichen! Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Rund sofa

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Finn dine favoritter. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Så uansett om du akkurat nå står og mangler en 2-seters sofa , en 3-seters sofa ,en 4-seters sofa , kanskje en hjørnesofa med sjeselong eller en sofa som har plass til hele familien, så kan du med modulsofaer skape akkurat den sofaen du har bruk for.


Pen og praktisk Imperia lounge sofa med pallpuff som også kan benyttes som bord. Puter medfølger som avbildet. Se bilder for ulike måter å sette denne gruppen sammen.


Leter du etter rund sofa ? Design din egen sofa. Bare kikk på de mange variantene og trekkene våre, finn drømmesofaen – og gjør om på den senere hvis behovene eller smaken endrer seg. Med sofaplanleggerne våre kan du lage din egen sofa. Hvis du ønsker en større rund bordduk, så kontakt oss for pris og muligheter. Den hvite fargen i kolleksjonen Damasco kan vi levere opp til 270cm bre kontakt oss for pris.


En sofa er et møbel med lang leveti og valget av sofa skal du være fornøyd med på lang sikt. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg! En sofa med afrundede og bløde former giver stuen masser af hygge og personlighed.


Rund sofa

En puff er et lite møbel, men det kan gjøre utrolig mye med et rom! La deg inspirere av vårt store utvalg puffer og skamler under. På Trademax finner du billige sofaer på nett til alle stuer. Sofaen din skal holde i mange år framover, så det er viktig å velge en med slitesterkt stoff og med kaldskum av høy kvalitet i stoppingen. Uansett om du leter etter en sofa med avtagbart trekk, sofa med oppbevaring eller en hel sofagruppe, finner du den med all sikkerhet her hos.


Moderne designprodukter med høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg