fredag 14. oktober 2016

Led stearinlys

Led stearinlys

Onninen har et stort utvalg av LED -produkter. Kjøp i dag og få varene levert i morgen! Oversikt over tjenestene vi tilbyr. Skreddersydde løsninger for kunden. LED stearinlys med god kvalitet og til god pris.


Ser du etter et helt nytt design til hjemmet? Oppdag vareutvalget vårt på vidaXL. Millionen Ergebnisse hier Entdecken!


Du mister kanskje den flakkende flammen, men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. LED -lys er meget troverdige kopier av levende lys. Hver eneste gang du skal ha litt kos i hjemmet, tenner du opp med stearinlys. Led stearinlys sett er også for deg som liker å kose i eget hjem, men uten all osen, røyken og sodpartiklene. Skallet er laget av ekte parafinvoks, og det varme lyset har en myk flakkende effekt som gir deg kosen med stearinlys – uten at du trenger å bekymre deg om farene eller farlige partikler.


Led stearinlys

LED-stearinlys , Ø10cm, stk. Mange ulike LED -vokslys og stearinlys Ekte voks LED -telys med fjernkontroll Oppladbare Flakkende lys LED -kubbelys til uteområde Bestill trygt og. Danmarks Største Udvalg af LED Stearinlys. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Kubbelys, kronelys og duftlys i mange varianter. Levende lys skaper stemning i alle anledninger. Få en fin velkomst allerede ved inngangen med. Fåes i flere størrelser med timer.


Les Led schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Klassiske stearinlys med LED -flamme. Selve flammen beveger seg fysisk og blafrer naturlig når lyset er slått på, akkurat som et vanlig tent lys.


Det har en overflate av parafinvoks og er utformet som et klassisk stearinlys for å passe i vanlige lysestaker. LED candle twinkle, fra Star Trading: Laget i voks, går på to C-batterier. Fint og ekte utseende, men lyset avgir konstant en knepply den mest påtakelige lyden blant alle lysene i denne gruppa. Også det lyset i denne gruppa hvor du får minst lys nedover i lyset.


Led stearinlys

Alle Sirius lysene er lavet i ægte stearin, og har et smukt vintage look. De kan placeres overalt i hjemmet, dog ikke i direkte sollys, da stearinlysene kan smelte. Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor. Vi elsker lys, og lys av god kvalitet.


Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig kveld? Unngå brannfare med et av våre praktiske og flotte elektriske stearinlys. Skab en miljøvenlig atmosfære uden at gå på kompromis med den hyggelige stemning. Lysene står på dekorative staker og bruker AA-batterier som må kjøpes separat.


Led stearinlys

Stearinlys som fås i to varianter, enten med julenisse eller med snømann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg