onsdag 26. oktober 2016

House doctor krukke

House doctor krukke

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Special Price kr 8300. Finnes i tre str og to farger! House Doctor kombinerer skandinavisk og en bohemsk stil. Krukker og vaser i forskjellige fasonger og størrelser skaper en fin atmosfære i hjemmet, og denne varianten kan brukes til alt fra planter til kjøkkenoppbevaring. Nydelig, håndlaget krukke i kleberstein.


Perfekt som oppbevaring av småting som hårstrikk, smykker eller bomullspads, og perfekt som dekor i hvilket som helst interiør. Jang krukke har en dyp svart farge og står stødig på stabile ben. Denne krukken kan brukes til det meste - som blomsterpotte eller til planting av urter på kjøkkenet eller til oppbevaring av kjøkkenredskaper. Kommer i en mørk brun farge som gjør at den passer godt inn i de fleste typer interiør, og skaper en rolig, varm atmostfære. Hvis du ikke har grønne fingre, kan den vanntette betongkrukken lett bli en fin interiørdetalj – med noe i eller som den er for et rustikt uttrykk i hjemmet ditt.


House doctor krukke

Bequem online shoppen. Kostenfrei ab € liefern lassen. Bli den første som omtaler dette. Skab et grønt og farverigt hjørne på terrassen, altanen eller ved din hoveddør med flotte krukker. Les tester og omtaler før du kjøper.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Kaffekanne Krukke House doctor.


House doctor krukke

Made of clay with grey-brown finish that makes each pot unique in colour and finish. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En nydelig krukke laget av stentøy, perfekt til å ha kjøkkenutstyr som sleiver og slikkepotter i. Den er fremstillet i glaseret keramik i en fin grå-grøn farve og med et lille håndtag i messing.


Søt liten krukke fra house doctor , fin til oppbevaring av smykker og småting. Vasen er lavet af stentøj. Små krukker er stadig populære i boligindretningen. De skaber en stemning, stil og personlighed i et rum. Krukken har et unik udtryk i en brunlig farve og ikke to krukker er helt ens.


House doctor krukke

Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. Trænger du til nyt bolig interiør? House doctor erbjuder bland annat möbler så som matbor skrivbor soffor, fåtöljer, stolar, lampor, sängbord och mycket mer. Den passer perfekt inn i det moderne hjem og skaper edge og personlighet.


Gründerne av bedriften er de tre lekfulle søsknene: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg