fredag 14. oktober 2016

Svart trampoline

Varene leveres direkte på døren! Se det store utvalget av billige hageartikler. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her.


Svart trampoline

Velg riktig trampoline basert på størrelse, form, sprett, kvalitet og farge. EXIT Toys oppfordrer, ja til og med utfordrer, barna til å leke ute og more seg. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i. Med sammensydd sikkerhetsnett som gjør det umulig å falle av. Denne trampolinen har ingen ben, men graves ned i bakken, noe som betyr at den ikke kan velte.


Trampoline som graves ned i bakken og dermed blir ekstremt stabil. En trampoline er også veldig stor og tung, noe som gjør det vanskelig å ta den med tilbake til butikken. Derfor er det viktig at butikken er raske til å svare på spørsmål om ting som montering, og at den kan sende ekstradeler innen rimelig tid og til en rimelig pris hvis noe skulle bli ødelagt.


Svart trampoline

Først og fremst – en holdbar trampoline skal kunne brukes lenge, så enkelt er det. Vi vil, gjennom å produsere produkter med høy kvalitet, samt ha komponenter og reservedeler tilgjengelig, minske slitasje og unødvendig avfall og dermed bidra til en mer holdbar framtid. Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti. Da kan det være en god ide å gå til anskaffelse av en trampoline. Hos Trademax har vi et rikt utvalg av ulike modeller til overkommelige priser.


Lurer du på hvilken trampoline som passer best for deg? Da bør du ta kontakt for å få mer informasjon om de ulike modellene. Vi stiller alltid opp med gode råd når du skal investere i ny. Med en trampoline i hagen har du det morsomste treningsredskapet i verden utenfor døren. En god trampoline er ikke bare for lek, den gir faktisk trening uten at man tenker på det, for man hopper jo fordi det er moro.


Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment av trampoliner som passer for alt fra familier til proffer. Sikkerhetsnett som er med til å øke sikkerheten når det hoppes og lekes på trampolinen. Oval JumpKing trampoline med sikkerhetsnett. Den råeste trampolinen fra JumpKing. Den grønne og svarte EXIT basketkurven til trampoline gjør det enda mer moro å hoppe på trampolinen.


En ball i myk skumgummi følger med EXIT basketkurv til trampoline. Flott trampoline til de som vil ha en mellomstor trampoline med fantastisk sprett. Pris inkluderer integrert sikkerhetsnett med sorte isoporpolstringer, stige og fjærkrok. Integrert nettstativ. Den first-class trampolinen har foruten et enestående utseende også andre high-end-komponenter.


Svart trampoline

Med galvanisering, varmeforsinking og pulverlakkering i tillegg til den stabile stålrammen er Premium Black Edition særdeles holdbar og sikker mot rust. Orbit er vår nyeste trampoline. Den bygger på vår forrige modell Super, men er betydelig oppgradert. Utviklingen er gjort i samarbeid med svenske turnere for å kunne utvikle en trampoline som passer til dem som vil ha det aller beste på markedet.


Her får du virkelig en sikker og tøff trampoline som dere kan ha det mye gøy med i mange år framover, om vedlikehold opprettholdes. For ekstra sikkerhet er sikkerhetsnettet produsert i svart polyester og PVC-forede stolper. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg