torsdag 30. mai 2019

Rammer sandnes

Rammer sandnes

Vi har et mangfold av flotte bilderammer. Spør oss om fotoinnramming i dag! Bevarende innramming. Ultrafiolett stråling som skader. Ta kontakt så vi kan hjelpe deg.


Rammer sandnes

Rammehjørnet fører kun førsteklasses trelister og aluminiumslister. La oss få ramme inn ditt kjæreste minne. Bare fantasien setter grenser for hva som kan. Hos oss kan du kjøpe de nyeste kameramodellene, samt fremkalle dine digitale og analoge bilder. Her kan du se hvordan ditt bilde kan skifte karakter med riktig innramming.


Innramming handler ikke bare om selve rammen. Det dreier seg også om hvilket type glass du ønsker. Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet. Med eget ramme- og innrammings-verktsted så rammer vi inn kunst og alle typer bilder.


Rammer sandnes

Siden det alltid finnes vegger, bor kommoder, vinduskarmer og mye annet å fylle opp med fine rammer , er det alltid like aktuelt for oss å fylle opp utvalget vårt for at du skal kunne oppdatere hjemmet ditt med nye rammer. Besøk vår butikk og se mulighetene! Bestill drømmeferien med Agoda.


Sandnes Glass fikser,. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Rammer for utøvelse av eierskap i interkommunale samarbeid (IS § 27) Eierstyring Kommentar Regulert Lov om kommuner og fylkeskommuner (kommuneloven). Interkommunalt og interfylkeskommunalt samarbeid Bystyre Bystyret gjøre selv vedtak om opprettelsen.


Det er kun kreativiteten som setter en stopper for hva du kan ramme inn. Vi rammer for det meste inn kunstverk som grafikk, malerier, foto og tegninger. Ennå er det en del broderier vi strekker opp og lager innramming til, selv om det er mindre enn for år siden.


Rammer sandnes

Brude- og familiefoto er fortsatt populært. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Fotorammer og elektroniske bilderammer. Stort utvalg av Rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg