tirsdag 14. mai 2019

Skinn reparasjonssett

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Etter år er alt som har med skinn og lær å gjøre fortsatt en stor motivasjon. Colourlock ønsker å levere god kvalitet og service. Pigmentene i denne skinnfargen er spesielt framstilt for bruk på skinn og har blant annet meget god lys ekthet.


Priser på farge til skinn finner du her. Midler til reparasjon av skinninteriør og skinnseter i bil er også her. I tillegg har vi det du behøver til skinnsofa, skinnstoler, skinnsalong og andre skinnmøbler. Behøver du midler til skinnpleie som lærkrem? Eller midler til impregnering av skinn ? Vi fører Colurlock, alt til skinn og lær.


Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc. Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn , stoff og andre overflater. Forny skinnmøbler, bilinteriør i skinn , skinnvesker, skinnjakker, skinnsko, etc. Enkelt å bruke og gir et flott og varig resultat.


Den vannbaserte skinnfargen er utviklet spesielt for omfarging av dekkfarget skinn som er bleket, misfarget, krakkelert eller er skadet ved bruk eller håndtering. Det er ikke så moro når man oppdager skader på et så dyrt materiale som skinn. Ved bruk av ”State of the art” resiner og polymerer er det mulig å binde skinnet tilbake til seg selv, med kun et lite arr som eneste vitne til skaden som var der, ja om mulig få den til å bli 1 usynlig! Reparasjonssett for skinn.


Innhold: Replikator (ml). Permanent farge for refarging av skinn. Retuspenner med tre fargetoner i en. Vårt mål er at det skal være enkelt å holde bilen i orden.


Skinn reparasjonssett

Vi har online skadeskjema, gir deg pristilbud innen en time og kort ventetid på. Har du har fått mindre slitasje, riper eller andre skader i skinnrattet vil dette kittet. Tørk av rester av såpe med fuktig klut og tørk den. Endelig, gni sprit slik at overflaten blir fri for alt rusk. Strø reparere forbindelsen tilgjengelig med skinn reparasjonssett over det berørte området.


Velg riktig farget lim som passer din hud. Skinn er vår spesialitet! Leather reparasjonssett kommer med mange forskjellige fargede lim.


Skinn reparasjonssett

Hvis skinn har en liten tåre, og det er ikke svært synlig, bør enhver skinn reparasjonssett være tilstrekkelig hvis du følger instruksjonene. Liquid skinn reparasjonssett. Kjøp en flytende lær. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker.


Komplett reparasjonssett for semimatt glatt skinn på bil eller møbler med riper, slitasje, sprekker, sprekker og svakt falming. Settet inneholder det som behøves for liming av lær og skinn. Hvis du er på utkikk etter et komplett sett for å reparere reparerbar skade på en brukt bilinnredning eller sitt møbelsett, er dette settet den perfekte løsningen.


Siden skinn er ikke egentlig kutte, alt du trenger å gjøre er å blande fargen på skinn i slimhinnen å reparere møbler i skinn. Lær hvordan du bruker billige, DIY-vennlige reparasjonssett for å fikse små tårer i skinn eller vinylbilseter og stoler før de blir store og stygge. Bilde 1: Lim i forsterkningstoffet. Ta baksiden under det skadede området for å danne et lapp.


Påfør deretter lim rundt kantene og midten. Chemical Guys Leather Quick Detailer gir deg den aller raskeste oppfriskingen for skinn - og lærinteriør! Perfekt som vedlikehold mellom dyprenser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg