fredag 24. mai 2019

Kontorvegger glass

Foldevegger med god lydisolering. Ring oss idag, vi hjelper deg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge. Våre systemvegger er enkle å montere og de forskjellige systemveggene er alle basert på den samme konstruksjonen slik at en vegg kan endres til en annen systemvegg type, f. Noen ideer er så bra at de snart fyller år.


Systemveggen er en slik. Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer. I tillegg til egenproduksjon av glass -, heltre- og skjermvegger forhandler vi også system-vegger som vi er lagerførende på, både når det gjelder stålkomponenter og vinylbelagte gipsplater. Et unikt produkt i god kvalitet til gunstig pris!


Siste element i veggen har. Kommer fra modulvegger. Dette har vi på lager pr 28. V i bruker ulike verktøy, som informasjonskapsler, for å forbedre brukeropplevelsen og for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt.


Dusjdør 8mm herdet glass. Glass skillevegg dusj 8mm herdet. Dusjnisje i frostet glass. Her er et utdrag av noen av våre referanser.


Hodneland Bygginnredning AS produserer innredninger til næringsbygg. Som glassmester er det kvalitet på det vi. Basic er vår mest solgte og fleksible veggmodell som består av glass -tett-og dørmoduler som lett kan kombineres til ønsket resultat. Modulene leveres med karmer i heltre, finert, foliert eller malt valgfri farge, med eller uten losholter, gjerne i kombinasjon med lysbryterfelt og tilpassninger. Vi skreddersyr, leverer og monterer glassvegger til private hjem, forretningsbygg og offentlige bygg.


Kontorvegger med lydisolerende glass , skillevegger med personsikkerhetsglass og frostet glass for hindring av innsyn er noe av utvalget vi leverer. Vi har bred erfaring innen alt fra glass , vinduer, speil, solskjerming og andre relaterte produkter. Vi leverer kvalitetsprodukter i nordisk design både for hjemmet og for små og store bedrifter. Flush Front har et minimalistisk og moderne design der glasset er trukket helt ut mot korridorsiden.


Få komponenter og høy prefabrikasjonsgrad gir rask montasje og enkel ombygging. Tette frontpartier i forlengelsen av glass eller dørfelt består av finerte veggelementer. Med vindu og andre glassfelt menes glass i yttervegg, innervegg og dør.


Hensikten med kravet er å sikre at personer eller husdyr ikke skader seg i byggverk ved at glass knuses ved sammenstøt eller fall. Knusing av glass kan volde skade ved at man skjærer seg på glassets bruddflater. MV-Flushline er vår glassveggvariant som visuelt gir en hel flate sett fra korridoren.


Dører leveres med eller uten glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg