fredag 3. mai 2019

Kjøpe passepartout

Sammenlign pris med oss! Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig.


Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant.


Som du ser ovenfor er det mye å tenke på når man skal velge hvilken type passepartout man skal kjøpe. Vi er alle ulike, og vi har også helt ulike stiler. Hvis det er nettopp en passepartout du ser etter har du i alle fall kommet til rett ste for her finnes det mye å velge i! De tøffe printene og fotokunsten som er så populære for tiden får et mer moderne uttrytkk når du dropper passepartout og heller går for en smal ramme. Husk også at det finnes mange forskjellige rammer. Har noen der ute tips om hvor jeg kan få tak i passepartout kartong?


Kjøpe passepartout

Kjøper idag 80x1ca 8grams ca 5mm på KEM. Hva er passepartout ? Takker for alle ledetråder! Et passepartout er et lag med syrefri papp man setter bildet inn i for å forsterke effekten av innrammingen.


Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Et utvalg av våre plakater er designet med en innebygd passepartout. For plakater som ikke har dette, kan man kjøpe en separat passepartout. Det er et flott verktøy for å skape ekstra fokus og fremheve et spesielt bilde i en bildevegg.


Kjøpe passepartout

En passepartout vil gi plakaten mulighet til å skille seg ut! Lurer du på hvilken størrelse du skal kjøpe ? Ved å bruke en passepartout får du en fin innramming som fremhever motivet. En klassisk hvit passepartout fremhever bildet og gir selv et enkelt motiv en mer eksklusiv følelse. Faktisk kan vi utvikle en passepartout i akkurat de målene som du trenger for å best fremheve bildet og bidra til å gjøre det til et flott midtpunkt i rommet dit.


Vi kan tilby en rekke attraktive farger, som lar deg finne en passepartout som passer perfekt til din innredning. Ramme passepartout svart. Svart treramme med passepartout.


Kjøpe passepartout

Sitter nettopp nå og studerer min aller første prøve- passepartout - skåret ut med en slik (kjøpt samme sted også). Og foreløpig virker det som det er fullt mulig å få til bra resultat med denne - som må sies å være en hobbyvariant av de proffe rammemakernes tilsvarende. Tror det skal blir riktig bra etterhvert, med litt erfaring. Kombiner plakatene og rammene dine slik at de matcher både hverandre og resten av interiøret, eller velg en helt annen stil på rammen for å bryte opp og skape fine kontraster. For ekstra stilpoeng kan du kjøpe en passepartout som både fremhever motivet og beskytter plakaten din.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


Kjøpe passepartout

Hobbykartong A4-format, (210x2mm) for papirhobby. En meget anvendelig kartong som kan brukes til figurer, kortlaging, dekorasjoner, passepartout m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg