tirsdag 21. mai 2019

Knaggrekke design

Knaggrekke design

Knagger, knaggrekker, skohyller m. Design House Stockholm Gejst HAY LoCa Menu Muuto Mater Skagerak Denmark. Stort utvalg av knaggrekker i mange farger, størrelser, materialer og design. Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere.


Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Få klær, håndklær og annet opp fra gulvet eller ut av hylla med en ekstra liten oppbevaringsløsning. En knaggrekke kan brukes omtrent hvor som helst og til hva som helst. Heng opp håndklær på badet, koppehåndklær på kjøkkenet og jakker på gangen.


Knaggrekke design

Det er perfekt dersom du bor i en husstand med mange jakker som skal henges opp. Dessuten går det mye kjappere å henge opp én lang knaggrekke enn å sette opp en rekke individuelle knagger. Med en knaggrekke er du dessuten garantert at det er den samme avstanden mellom hver knagg. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt. Da vil gleden bare bli forsterket når du henger den på en knagg i et individuelt design.


Har du flere favorittjakker? Da kan du med fordel velge en knaggrekke med plass til alle, eller velge flere knagger og kleshengere som kan arrangeres på en spennende måte på veggen – så holder du alltid styr på yttertøyet. Hang it all er en funksjonell og flott designklassiker, og et dekorativt alternativ til enkle knagger. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om. Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik.


Knaggrekke , Hang it all i svart, fra Vitra. Med et stilrent nordisk design har Frikk blitt en kundefavoritt. Dette er allsidige produkter som kan brukes i alle rom. Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt.


La deg inspirere av mulighetene her! Hos oss på Trademax finner du også entrémøbler med sko og hattehylle, du får også hengere. Få ordning blant sko, luer og andre ytterklær med et komplett oppbevaringssystem til gangen.


Knaggrekke design

Koselig knaggrekke med YNWA til ytterklærne. Her går ingen i familien alene med denne laserkuttede knaggrekken i 6mm sortlakkert MDF tre. Denne lages på bestilling og det må påregnes noe leveringstid. Praktisk og enkel knaggrekke med knagger fra Iris Hantverk i 1 bjørk. Denne knaggrekken passer fint på kjøkkene, på soverommet, i gangen eller på badet.


Avstanden mellom knaggene gjør at du kan kombinere flere sammen uten å få veldig synlig skjøte. Enkel å male om hvis du ønsker å gjøre den mer personlig. Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser.


En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg