torsdag 23. mai 2019

Kreafunk

Tidsbegrenset tilbu kjøp i dag! Aktuelle kampanjer Interiør! DAB radioer, headsett, bluetooth høytaler kjøpes her. Le ultime novità di Kreafunk su Zalando.


Lasciati ispirare dai nostri Look di stagione.

Amazing sound with KREAFUNK. Kreafunk er et dansk livsstils merke med en enkel filosofi: Livet skal ikke være en evig jakt for perfeksjon. Kreafunk feirer og omfavner mangfoldet av en vanlig hverdag hvor det er de små tingene som gjør det ekstraordinært. Kreafunk har smarte høytalere i flere størrelser, dekorative og ikke minst med knallgod lyd. Stunning round edges, a simple design combined with a beautiful sound.


GROOVE is the compact and stylish choice that fits into most homes. Sammenlign priser på Kreafunk aHEAD Hodetelefoner.

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Den kan holde på strømmen i opptil timer. Glow har en innebygd lysdemper så du selv kan regulere lysstyrken. Du kan kontrollere den enkelt med smarttelefonen din og den har en rekkevidde på meter. Opplev trådløs lading med denne lekre nyheten fra Kreafunk.


Denne stilfulle laderen er skapt til å gjøre ladningen så enkel som overhodet mulig. Det eneste du skal gjøre er å koble wiCHARGE til en stikkontakt og plassere din Qi-kompatible enhet på toppen. CHARGE har et elegant design med flotte detaljer som passer inn i ethvert hjem.


HEAD fra Kreafunk kan brukes til både trening og hverdag. Ta aHEAD med i treningssenteret, lytt til musikk med stil og bevar det moderne uttrykket som aHEAD leverer. Denne reiseradioen er like fin på kjøkkenbenken som ute på terrassen. MOVE har en batteritid på ca.


Lekkert og funksjonelt design. Stream musikk fra mobilen via blåtann eller AUX. Shop Kreafunk BGEM BTIN EAR HEADPHONES BLUETOOTH - Hodetelefoner - dusty pink for kr 99(19) hos Zalando.


Fri frakt på bestillinger over 2kr.

KreaFunk wiCHARGE Kontaktbase. Det er slutt på ødelagte eller bortgåtte ladere. Aldri igjen våkne opp til et flatt batteri fordi kabelen har falt ut av telefonen i løpet av natten. Lad trådløst med den flotte nyheten wiCHARGE. CHARGE er en stilig lader som er skapt til for å gjøre ladingen av din telefon eller nettbrett så enkel som.


Design-duoen bak merket har lagt stor vekt på kvalitet og design i sine produkter – og det er gjerne det som skiller Kreafunk fra konkurrentene. For de som virkelig vet hvordan de skal stille inn på det gode livet. Vi oppfordrer alle til å få det. KREAFUNK er for ekte mennesker, som lever det virkelige liv.


En shot med energi når du trenger det som mest! Kategorier: Mobiltilbehør, Reise, Reiseutstyr. Interiør butikk og nettbutikk - forhandler av førende brands innen interiør, møbler og belysning.


Hos oss finner du produkter vi elsker og ønsker å omgi oss med. Gjør hverdagen mer funky med denne stilige høyttaleren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg