mandag 27. mai 2019

Knax knagger

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn knax knagger nå på Kensaq. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Last ned veiledende priser eks.

Knax knaggrekke er praktisk og tar liten plass. Finnes i flere lengder og farger. Knagger SHERWOOD KNAX YIN ALOES Handlekurv. Det fine med Knax er at den ikke bare er slank og kompakt, men er også tilgjengelig i mange forskjellige utførelser.


Knax passer perfekt i alle rom, uten tilsynelatende å ta opp noe plass selv. Knax fra LOCA, er preget av sin minimalistiske, moderne og funksjonelle design. Robust og elegant knaggerekke med og knagger.


Velg mellem flere tretyper og bredt utvalg av farger. KNAX net er den nemme og hurtig opbevære af bekrædning i entreen.

LoCa producerer KNAX , HANX og Zjup: knagerækker, hattehylder, skohylder, spejle, bøjler og stumtjenere. Knaggrekken er laget i tre med smarte metallkroker som er enkle å felle ut når du har behov for å henge opp jakken, hatten eller vesken din. Den har nedfellbare kroker akkurat som de øvrige Knax -knaggene, men denne varianten er laget i Corian - et slitesterkt komposittmateriale som vanligvis benyttes til kjøkkenbenker og oppvaskkummer.


Knax fra LoCa er en absolutt favoritt blandt oss her på Verket Interiør. Praktisk knaggrekke som tar liten plass, men er fortsatt like dekorativ med sin stramme form. Kommer i flere størrelser og farger. The Dots knagg , liten, hvit 18NOK.


Skagerak Denmark Pilot kleshenger, sort 46NOK. Dessverre fantes ikke den knaggen som tilfredsstilte hans krav om bruk og utseende. Så han satte selv i gang å designe en knagg. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Kroker og knagger i hopetall.


En smart knaggrekke som tar minimalt med plass. Knax Vannrett knagger fra LoCa er en knaggrekke som tar minimalt med plass når den ikke er i bruk. Knaggene, som fjærer og tåler høy belastning, felles enkelt ut når du vil henge opp et plagg. Alle knaxprodukter er håndlaget. Du kan bestille alle utførelsene gjennom oss.


Knax veggtjener i såpebehandlet eik med grå eller sorte kagger.

Loddrett veggtjener i såpebehandlet eik med sorte knagger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg