tirsdag 14. mai 2019

Lage klistremerker

Lage klistremerker

Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Merk klær og eiendeler med Nordic prints navnelapper. Design egne merkelapper med tøffe motiv.


Finn lage klistremerker hvis du ser nå. Lag egne klistremerker , etiketter og stickers! Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy.


Lag egendesignede klistremerker du kan sette på alt fra mindre pakker til emballasje. Klikk her for å lage klistremerker. Denne siden bruker Adobe Flash Player, og det ser ut til at nettleseren din trenger godkjenning fra deg for å starte Flash Player.


Lage klistremerker

Hvis du ikke har Flash installert, vil du kunne installere Flash når du klikker på linken ovenfor. Vi leverer klistremerker med ditt design - enten det er kun tekst eller logo. Trykk her for å se en oversikt over noen av bruksområdene. Klistremerkene kan monteres på de fleste underlag, og har god holdbarhet.


PS: I løpet av kort tid vil vi få på plass en produktdesign, der du vil kunne lage klistremerker med eget design. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske. Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet.


Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker. Med Easyprint går det helt enkelt å trykke klistremerker ! Du kan bestille klistremerkene dine online, vi leverer raskt, rimelig og direkte hjem til deg. Selv helt uten å vite noe om grafisk utforming, kan du lage fantastiske og helt unike klistremerker ved hjelp av våre eksklusive og gratis designmønstre og vårt omfangsrike fotoarkiv. Klistre dine egne personlige klistremerker på brev og gaver.


Perfekt om man lager egen saft og syltetøy. Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage med vårt store utvalg av merkelapper, klistremerker og etiketter. Alle kundemøter gir deg en mulighet til å imponere.


Det er grunnen til at vi gjør det enkelt for deg å lage egne klistremerker og lik design på ulike produkter. Du velger selv størrelse og form. Med vårt designverktøy kan du enkelt lage dine egne flotte etiketter til nesten hva som helst. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lag klistremerker med logo, med bilde eller tekst. Kanskje du har et søtt eller morsomt bilde av barna eller av deg selv, eller du skal til å rydde opp og organisere og trenger klistremerker med navn eller tekst på.


Fine til å merke matbokser, leker og andre eiendeler med. Gni godt over klistremerket med en finger slik at du fjerner alle luftbobler. Sørg for at overflaten hvor navnelappene skal sitte er jevn, ren og tørr. La klistremerket sitte på noen timer før det utsettes for vask. Navnelappene tåler høy temperatur i oppvaskmaskinen.


Vi bruker informasjonskapsler. Nettsiden vår bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. De er helt harmløse, men hvis du vil deaktivere dem. Hvis du også vil bruke klistremerker ute, anbefaler vi hvit hardfilm, en glanset PVC-film med en tykkelse på 2gsm med lining papir og 1gsm uten.


De reflekterer motivet perfekt, ettersom filmen er lynrask. Dersom du ønsker båtnavn kan det bestilles i skjemaet under, og du må gjerne ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud på striper. Når man lager etiketter og klistremerker for markedsformål er det viktig å lage noe med blikkfang, som skiller seg ut. Hos konsis kan vi etterbehandle samtlige av våre klistremerker med 3D spotlakk og ulike folier. Vi har i hvert fall besluttet oss for at våre standard- klistremerker med trykk er firkantede, løse klistremerker i enten papir eller plast (vinyl), med mulighet for spesiell overflatebehandling.


Leter du etter noe annet? Skal du ha små stickers utskåret i spesielle former, så bør du se på etiketter. Sett dem på barnas yttertøj og annet som skal ses i mørket.


Lage klistremerker

Refleks klistermerkene er veldig bra synlige og er samtidig et navneklistremerke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg