onsdag 15. mai 2019

Kraftvask

Jotun 2-i-Kraftvask og Soppfjerner. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen. Fjerner effektivt fett, sot, nikotin, smuss og. At det er mellom de forskjellige produsenter av kraftvask ikke er kvalitetsforskjeller vil jeg også bestride.


Jeg har sittet på et utall av seminarer i regi, av alt fra malingsprodusenter til arbeidstilsyn, og hørt på hvordan oljebaserte produkter har blitt rakket ned på. Butinox Kraftvask er et vaskemiddelkonsentrat for hus som skal ommales eller rebeises.

Meget effektiv og hurtigtørkende kraftvask. Løser opp fett, olje, bremsevæske, smøremiddel, tjære, bindemiddel og smuss på motorer, maskiner, verktøy, kjeder med mer. Kompatibel med de fleste typer plast. Kraftvask brukes til grovrengjøring av flater som skal males eller behandles.


Her finner du white spirit, rødsprit, varmeolje, tennvæsle og lampeolje. Europris fører kjemikaliene du trenger. Når du maler, så kan du være trygg på at sopp og alger ikke gror gjennom den nye malingsfilmen.


Før overmaling - ikke mal soppen inne. Harmoni kraftvask benyttes til rengjøring før ommaling.

Den inneholder lut og matter ned malingsfilmen. Produktet skal kun benyttes når man skal beise eller male treverket. Tjæralin Kraftvask er et kraftig vaskemiddel for ekstra skitne fasader før ommaling. Gjøco Kraftvask er et sterkt alkalisk, fosfatfritt vaske- og soppdrepende middel til utvendige husflater.


Brukes på utvendige husflater til fjerning av fett, smuss og sopp før ommaling. NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Egnet til vask av alle typer kjøretøy i automatiske vaskeanlegg, med høytrykkspyler, eller ved manuell vask.


Vinduer tåler kraftvask , men om man lar det tørke på kan det bli skjolder, men kraftvasken skal legges på, så vente noen minutter før den skylles av. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper. Opus Kraftvask er et alkalisk rengjøringsmiddel til utvendige husflater. KRAFTVASK OG SOPPFJERNER 1L Før maling.


Spesialrens før maling. Hpkraftvask HP(HP = High Power) er en konsentrert, syrefri rengjører og avfetter som sikkert fjerner ubehagelig lukt og naturlig forurensning, samt er trygg i bruk for mennesker, dyr og miljø. Produktet løsner smuss som ikke lar seg fjerne med milde vaskemidler. Benyttes naturlig etter forvask med Butinox Husvask eller Kraftvask.


Butinox Sopp- og algedreper brukes til å desinfisere og motvirke sopp- og algevekst på ubehandlede, beisede eller malte overflater før behandling. Kraftvask fjerner og løser opp smuss og fett som ikke lar seg fjerne med andre produkter. Legges godt på med rulle eller lavtrykksprøyter, la produktet virke i noen minutter og spyl grundig av med høytrykksvasker eller vannslange.

Har vært å kjøpt meg kraftvask og skal til å vaske huset før jeg skal male, men hva kan jeg gjøre for å dekke til vinduene for at de ikke skal ta skade av kraftvasken. Om du skal beise eller male på nytt, bør du bruke kraftvask som også matter ned tidligere beis eller maling, anbefaler Scavenius. Følg anvisningen på produktet, råder Scavenius videre.


Følg anbefalt blandingsforhold for kraftvask og vann, og fyll i påføringsflasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg