tirsdag 28. mai 2019

Knaggrekke hvit

Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Kan brukes hvor som helst i hjemmet ditt, selv i fuktige områder som baderommet.


Alle knotter fra kjøkkensortimentet vårt passer.

Testet og godkjent for bruk i baderom. Vi bruker informasjonskapsler for at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Flott knaggrekke i hvit gloss.


Hver knagg holder opp til 5kg og flippes ned og opp avhengig av bruk. Vitra Hang it All knaggrekke , sort. The Dots knagg, stor, hvit 24NOK.

Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken i pulverlakkert metall, som i likhet med resten av Afteroom-kolleksjonen, trekker sine referanser fra Bauhas og modernismen. Knaggrekke , Afteroom i hvit , fra Menu.


Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA. Hvit knaggrekke med tre rekker i u-design. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Knax knaggrekke i hvit med knagger. En praktisk og horisontal knaggrekke , som får plass til mange jakker og skjerf. Alle kroker og knagger som gjør det enkelt og holde orden på tingen i hjemmet.


Del din lidenskap for urbane bylandskap med denne knaggrekken som kommer med knagger som kan beveges ned. Kit for montering inkl. Krokrekke av forkrommet stål med hvite knopper av porselen.


Passer like godt på soverommet som i gangen.

Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Med Bill Horizontal fra Maze så har du en overflod av kroker - en knaggerekke som er like praktisk for storfamilien, som som for moteløven. Massevis av praktiske kroker og knagger til barneklærne, som jo flyter rundt på barnerommet. Bruk den til å henge. Lekre varianter med barnevennlige motiver - og rimelige priser!


Dette er en praktisk og dekorativ knaggerekke som kan brukes over alle dører. Elgen Cato er en knaggrekke vakkert utført i eik og valnøtt,. Du tilbringer forbausende mye tid på baderommet ditt hver dag, og med Dansani gjør vi livet ditt enklere med. Plasser den i et hjørne, eller langs med en vegg, eller variere etter behov og ønskemål.


Velg en rustikk og klassisk stumtjener i tre, eller sats på en stilren og moderne stumtjener i metall. I vårt sortiment finner du alt i fra lekre klesstativ i eik med et levende og naturlig uttrykk, til knaggrekker i hvit eller svart farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg