torsdag 30. mai 2019

Lær metervare

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter.

Skinn har blitt moderne, og vi ser det nesten overalt i hverdagen. Fra de lekre skoene til den myke skinnjakken, eller til skinntrekket i bilen. Skinn blir brukt ofte, og til veldig mange ting, men skinn krever spesiell behandling for å beholde utseendet. Derfor har det blitt moderne å bruke skai.


Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Finnes i flere bredder. Opprinnelsesland: Italia.


Våre lærremmer finnes i flere farger.

Natur er kun tonet og kan farges med f. Våre ulike kvaliteter på skinn og lær :Prima - nærmest feilfritt. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Lett og luftig som tyll, organza og bomullsgaze mot grovt stoff som lin og hessian. Få oversikt her, uansett hva målet er. Se også lær , skinn og metervarer med print. Produktgruppen omfatter også tekstiler til boliginnredning og fiber, garn og metervare.


I tillegg gjelder kravene produkter laget av skinn og lær. Jørn Jensen Lærhandel AS har mer enn års erfaring med skinn og lær som råvare. Vi fører også knivmakerutstyr,Jörnkängan jaktstøvler,Cress skinnklær. Salg av skinn, pels, spenner, halvfabrikata, verktøy og tilbehør her på Leather House nettstedet eller i vår butikk på Rundetårn i København. Nettbutikk og butikk med godt utvalg av metervarer og sytilbehør.


Vi forhandler symaskiner fra Janome og Baby Lock. Klær fra Gullkorn Design. Vi lagerfører lær skinn til alle formål. Meld deg på vårt nyhedsbrev og få nyheter hver. Har ca 10m med lær på rull Mål 4.

Lær i interiøret er både fint og trendy. Bomull - 1 naturmateriale. En metervare av 1 bomull får noen helt spesielle egenskaper fordi det er et rent naturmateriale.


Hos oss finner du flotte dør- og entrématter som metervare , tilpasset ditt unike inngangsparti. Velg fra vårt brede utvalg, og bestill enkelt på nett allerede i dag! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi har alt du trenger i skinn og lær til å lage dine egne belter,vesker,klær og lignenede. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg