fredag 10. mai 2019

Telysholder glass

Nordens største utvalg! Fin og praktisk telysholder i glass. Tung og solid design. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter. Telysholder av glass.


Telysholder glass

Glasset er formet som en blomst og kommer i en dempet og mørk farge. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Hos Kid finner du lykter og telysholdere som lyser opp hjemmet med stil. Velg mellom ulike design og størrelser. Se hele utvalget og kjøp på Kid. Se julegavetipsene våre for store og små. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Telysholder glass

Minimalistisk telysholder i glass fra Serax. Lykten er en glassball, med plass til dekor under telysholderen i midten. Dekorer den med vann, små blomster eller blader. Med bling, paljetter, i glass eller sølv.


Mange varianter, her kan du finne din stil! En liten telysholder i glass med riflet overflate. Tirill i glass med sølvkant. Dekorativ telysholder med sølvkant. Vi har et bredt utvalg vakre lysestaker, lykter og telysholdere, i messing, marmor, glass eller keramikk.


Du finner mange ulike farger, former og størrelser, og vil garantert finne noe som vil passe perfekt inn med stilen i hjemmet ditt. Stuen blir pen med lysestaker i vindu eller telysholdere i glass på stuebordet. Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Busca Más Rápido y Mejor! Antall: Legg i handlevogn. DEN FLYVENDE TALLERKEN. PNINGSTIDER JULNYTTÅR.


Telysholder glass

Nydelige telysholder på stett, i en delikat rosa farge. Vakker stormlykt i lys lilla glass , gir en fantastisk behagelig stemning inne eller ute. Mørk brun telysholder med glasskuppel. Vi tilbyr et stort utvalg telysholdere og telysestaker i forskjellige størrelser og farger fra populære merkevarer som Menu, Georg Jensen og By Lassen.


Tre matchende telysholdere for telys. Av glass med gullfarget metallkant og riflet mønster på sidene. Tøff kubisk lysestake i metall for telys med grønt glass. Det grønne glasset kan du enkelt fjerne. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Telysholder glass

Flott telysholder av glass med glitter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg