onsdag 8. mai 2019

Wiinblad

Wiinblad

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her. Forfriskende nytolkning. La deg bli inspirert.


Wiinblad

De velkjente og skjønne motivene er gjennomgående i sortimentet som byr på krus, fat, lysestaker, brett og kjøkkentekstiler. Rosenthal Porcelain Company. I en tid da minimalismen var på sitt høyeste, malte han orientalske, overpyntede damer og finurlige fabeldyr – og spredte glede, eventyr og fantasi til folket. Allerede i unge år viste han stor interesse og talent for å tegne og skape fantasifulle verdener. Så når han som 17-åring ble typograflærling tok det ikke lang tid før han innså at kunstnerveien virkelig var den riktige vei å gå.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Motivene inviterer til de mystiske verdener med natur og mennesker prydet av fargerike mønster inspirert av ekte livsglede.


Wiinblad

Kunsten hans er preget av en frodig dekorasjonsstil som blant annet er inspirert av persisk ornamentikk. Han utviklet en helt egen stil - uavhengig av motetendenser. Wiinblad ble utdannet ved Kunstakademiet i København. Herlig telyslykt med et vårlig uttrykk som skaper en varm og koselig stemning.


Kombiner gjerne med blomstervase og lyshus i samme design for et komplett uttrykk! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Etter sin utdannelse som typograf, studerte han kunst og illustrasjon ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Sin første utstilling åpnet han den 13.


Vasen Eva i blåtoner med innslag av korall blir et naturlig midtpunkt på spisebordet både med og uten blomster i. Tørkes av med en tørr klut. Kan ikke vaskes i oppvaskmaskin. Designen er laget med inspirasjon fra Østens mystikk. I samme serie fås også en julekule og en vakker, dekorativ istapp. Både kulen og istappen har en silkesnor, så de kan henge fint på juletreet.


Hvitt porselen med gullstaffering. Porselenslysestaken måler 12. Keramikk med tinnglasur. Monogramsignert og datert under V. Sælges som sæt Ingen fejl, skår, eller ligende.


Wiinblad

Han skrev i et hæfte, der udkom i forbindelse med den første plakatudstilling i Aarhus: “PLAKATEN er en dejlig kunstart, en kunstart der bringer så mange glæde. Deres blikk er alltid spesielle: ubesluttsomt, mystisk, mykt eller nysgjerrig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg