torsdag 16. mai 2019

Knagger design

Knagger design

Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! The Dots knagg , liten, hvit 18NOK. Skagerak Denmark Pilot kleshenger, sort 46NOK.


Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere. Rask levering, alltid mye salg! Knaggrekker, knagger og kleshengere er ofte det første gjestene stifter bekjentskap med hjemme hos deg, og dette kan du utnytte for å gjøre et godt inntrykk. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN.


Kule knagger i kreativt design. For å friske opp på barnerommet eller i gangen kan du velge barneknagger i mange morsomme og fargerike design. I tillegg er de praktiske og laget i god kvalitet.


Knagger design

Vi har både knaggrekker, knagger som passer til å henges opp flere sammen og knagger som kan henge alene. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig prat og effektiv handel med rask levering! Se Ting sitt store utvalg av knagger , knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Vi fører et stort utvalg av kroker og knagger , øyekroker og bildeopphengsplugger.


Eller hva med en knagg eller krok til jakkene dine? Vi har knagger du kan henge opp over døren, knagger du kan feste i vegg og andre knagger. Trenger du tips til hvordan du skal montere de forskjellige knaggene?


Knagger design

Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Hos oss finner du knagger til ethvert bruksområde. Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig? Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske.


Vi har klassiske stiler fra midten av århundrede som Eames Hang It All eller nyere design med Dots fra Muuto. Vi har også praktiske knaggrekker som du får plass til masse klær på. Vil du unngå å bore i veggen for å feste knaggen ? HAY Beam 90cm – Lys Grå, knagger. Designet av Big Game, Beam bringer to historiske materialer sammen for å skape den robuste og slitesterke klesstativet.


Metallstangen er ikke bare en bjelke som du kan skyve fem kroker på, men også en hylle med en kant som holder mindre gjenstander på plass over krokene. Bredt utvalg av knagger m. Bestill varene online og få rask levering hjem til deg. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design ? Hvorfor ikke kombinerer dette med vakker design ? Her har vi samlet kleshengere og kroker. Den er designet slik at selv de minste kan nå opp til knaggene på elgens nese. Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil.


Knaggrekken er ikke bare funksjonell men den har e tiltalende form som gir et designløft i entreen. Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger , knotter og knaggrekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg