tirsdag 14. mai 2019

Knagger til gang

Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Fine knagger til gangen I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger.


Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen.

Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt. Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig. Vi liker praktiske løsninger i gangen , men det skal også se spennende og lekkert ut!


Her finner du flotte skohyller, knagger , dørmatter, hattehyller, speil m. De treboltene i Hang It All passer til mange klær og tilbehør, og flere klesstativ kan kombineres sammen for å danne et større stativ. DIMENSJONER Høyde: cm. En knagg kan brukes til både bilder og klær.


Rask levering og personlig service.

Vi fører et stort utvalg av kroker og knagger , øyekroker og bildeopphengsplugger. Eller hva med en knagg eller krok til jakkene dine? Vi har knagger du kan henge opp over døren, knagger du kan feste i vegg og andre knagger. En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen. Trenger du tips til hvordan du skal montere de forskjellige knaggene?


Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt! Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Kreative og funksjonelle knagger i flere materialer. Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig? Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske.


Vi har klassiske stiler fra midten av århundrede som Eames Hang It All eller nyere design med Dots fra Muuto. Kleshengere og knagger er også viktige accessories i klesskapet. Ikke minst fortjener de spesielle klærne dine å fremheves.


Heng dem på en kleshenger, som igjen kan henge på en designknagg. Bredt utvalg av knagger m.

Bestill varene online og få rask levering hjem til deg. Se Ting sitt store utvalg av knagger , knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Få orden i gangen med oppbevaringsmøbler som hattehyller, benker og skohyller.


Småmøblene tar liten plass og er perfekte i gangen der det vanligvis ikke er så stor plass. Hos oss finner du oppbevaringsmøbler i forskjellige stiler, alt fra klassisk til moderne varianter. Dette vil jo også gjøre sitt til at gangen holdes mer ryddig, og gjester vil få et bedre inntrykk av hjemmet når de kommer inn.


Husk å sette av egne knagger eller hengere som gjestene kan henge av seg yttertøyet på, det føles hyggelig og gjennom tenkt, avslutter interiøreksperten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg