tirsdag 14. mai 2019

Klippan ullpledd

Klippan ullpledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Klassisk pledd fremstilt i 1 lammeull. Denne lange tradisjonen kombinert med det fremste av svensk design gir tekstilprodukter av absolutt ypperste klasse. Får ullpledd Får er navnet på det varmende, herlige jacquardvevde kvalitetspleddet av ull med sauer som mønster.


Gårdene ullen kommer fra, har strenge regler for dyrevelferd og praktiserer ikke mulesing. Med sitt pene og enkle design er dette et pledd som gjør seg godt hvor som helst i hjemmet. Koseteppe i sofaen, der det også blir en lekker dekorasjon over armlenet. Gjelder alle kjøp over 3kr. Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode.


Klippan ullpledd

De får sofaen din til å se ut og føles som ny, og kan også forandre hele atmosfæren i rommet. KLIPPAN -trekkene fås i flere farger og stiler. Den økologiske ullen er fri for pesticider og ingen kemikalier eller antibiotika. Frakt kun 5- Gratis innpakning. BLACK WEEKEND (Søndag) Chili Klaus.


Kommer pakket i naturfarget gavekartong. Ullpledd i 1 lammeull. Herlig ullpledd laget av 1 lammeull. Med lammeull menes første klippingen av et lam som er høyst måneder gammelt. Et ullpledd fra Høie egner seg like godt på de aller kaldeste dagene som på dager som bare er litt kjølige.


I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpledd , i både duse og sterkere farger. Jullovsaktiviteter Under jullovet har vi samlat olika aktiviteter för alla barn och ungdomar i kommunen. Klippan ullpledd Luxor er et klassisk er produsert av 1 økologisk lammeull.


Deilig ullpledd fra Klippan yllefabrik. Se beste pris på Klippan Yllefabrik Knut pledd ull. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bredde 130cm, Høyde 200cm, Ull,.


Klippan ullpledd

Klippan fokuserer på å lage så miljøvennlige produkter som mulig. Lammeullen de bruker i sine ullpledd , er fra New Zealan og Klippan har full kontroll på hele prosessen fra ullen blir klippet og fram til ferdig pledd. Hos Magasins Onlineshop finder du et stort udvalg af Klippan plaider og tæpper.


Besøg vores Onlineshop og køb i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg