torsdag 16. mai 2019

Krystall deo

Dropp deo i to uker før du prøver den. Aller helst droppe den helt i ett par uker, for så å begynne med et naturlig alternativ. Psst: Slik lager du den perfekte frokostsmoothien! Deo stenen er luktfri og fargeløs - og den har en langtidsvirkende effekt. Hva er krystall deo ? Krystall deodorant er et deo laget av mineralsalter, som aktiveres ved å fukte mineral steinen med litt vann.


U ten problematiske stoffer som parfyme, konserveringsmidler og alkohol som kan gi irritasjon for sensitiv hud. UTEN ALUMINIUForan f. Sammenlign deodoranter og se hvilke som er best i test. Se vårt utvalg hos Vitusapotek. Spesialbutikk innen naturkosmetikk.


Stort utvalg økologiske kvalitetsprodukter fra anerkjente Logona. Plantebaserte Økologiske Hårfarger, Makeup, Hudpleie. Sertifisert økologisk av EcoCert etter Cosmos Organic standard. Vegan – inneholder ingen animalske råvarer. Du trenger: dl kokosolje (kaldpresset i krukke) dl bikarbonat (fjerner dårlig lukt) dl maisstivelse, f. Deodorant med kokosolje.


Krystall deo

Sante krystall deo spray 1ml. Simply organic q-tips 2stk. Tre av fire deodoranter inneholder stoffer som kan være skadelige for helsa eller miljøet, viser ny test. Bekymringsfullt, mener Grønn Hverdag. Søk etter krystall deo på Kelkoo.


Denne krystallen har blitt brukt som en naturlig og antibakteriell deodorant fra gammelt av, spesielt i Asia. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Krystalldeodoranten er laget av naturlige mineralsalter fra Thailand.


Krystallene virker ved at de nøytraliserer svettelukt. Helsedeodoranten er en krystall -deodorant av potassium alum og er fri for helsefarlige- og allergifremkallende kjemikalier. Rask levering, kjøp i dag! Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering.


Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Deo Spray med Krystallsten. Thai flytende deo - krystall , roll on.


Krystall deo

Gratis frakt over 500kr. Jeg bruker krystall deo , og har gjort det i mange år. Ikke noe nytt produkt dette. Har brukt både sten og flytende.


Stenen varer en evighet før den er brukt opp, så prisen (rundt 1kr) er slett ikke dyrt. Begge deler fåes kjøpt i helsekost butikker. Deo Crystal stick DO- gr Dkrystall stick - inneholder ingen farlige stoffer, er 1 mineralsk og selvfølgelig Svanemerket!


Krystall deo

Rene dektiv arbeide dette Var på Coop i dag å så at Ãngmark sin deo var med auminium, likeså i Dove og Sterilan stick som jeg leste i en annen tråd noen anbefalte. Har nå kikket på de fleste på apotek,i dagligvarebutikk og Vita,og det er kun La Roche-Posay som jeg kjøpte som ikke har inneholdt parabener og aluminium. Med kokosproduktene våre kan du lage sunnere godsaker – uten at det går på bekostning av smaken. Kokos kan brukes til det meste - prøv gjerne. Naturlige mineralsalter jobber for å redusere bakterier og lukt, samtidig som huden pleies med glyserin.


Godkjent av Astma og Allergiforbundet i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg