onsdag 19. juni 2019

Velux rullegardin

Original solskjerming tilpasset VELUX takvinduer. Ingen frakt eller tollkostnad! Nytt år og nye muligheter. Frisk opp hjemmet ditt med nye VELUX gardiner! Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin.


Velux rullegardin

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Det patenterte VELUX PickClick! Og uansett hvilken type VELUX takvindu du har – lite eller stort, gammelt eller nytt – kan du føle deg trygg på at våre gardiner alltid er enkle å montere.


Velux rullegardin

Blending eller rullegardin ? Plisségardin eller persienne? Uansett hva du velger, kan du være sikker på at de er designet med tanke på en en suveren funksjonalitet, og at de skal være flotte å se på. Det er stort utvalg av stoffer og materialer å velge mellom, og du kan velge mellom manuelle, elektriske eller med solcelle. Det kraftige stof er lavet af en smudsafvisende polyester og fås i en lang række spændende farver og mønstre, der matcher din boligs stil.


Vi tilbyr års garanti på alle VELUX -produkter. VELUX rullegardin er det enkle valg, når du vil dæmpe lyset og samtidigt beskytte boligens privatsfære. De er fremstilt av 1 polyester og har en belegning som gjør dem lette å rengjøre med en fuktig klut. Du kan velge mellom farger VELUX gardiner.


Velux rullegardin

Som standard leveres gardinet med bunn-, sideskinner og toppkasse i finbørstet aluminium. Demp sollyset for din egen komfort og for å beskytte kunst, møbler og utsmykning mot å falme. Og du kan velge mellom mange farger og mønstre. Garantiperiode Vi tilbyr års garanti på alle VELUX -produkter.


Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. VELUX gardiner fås i mange farver, så du kan finne din match, uansett om du kan like det minimalistiske eller romantiske.


Enkel montering med VELUX PickClick! Hos UNIG finder du Danmarks største udvalg – tilmed til billige priser. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Alle VELUX gardiner er nemme at installere og betjeningen meget enkel.


Mørklægning eller rullegardin ? De fleste tekstilene kan vaskes. Du finner begge deler på en etikett, oppe på karmen på vinduet, den viser når du åpner det. I tillegg trenger du en “størrelseskode”.


Velux rullegardin

Du finner både tabell over hvilken rullegardin som passer for hvilket vindu og hvor du finner de nødvendige data om du sjekker bildene her. VELUX har en bred vifte af tilbehør, der kan være til stor hjælp, hvis du har et ovenlysvindue, der er svært at nå, eller hvis du blot ønsker at give dit VELUX ovenlysvindue en opgradering. Som at købe gardiner, uden at betale! Vælg dine gardiner uden risiko!


Vær 1 sikker på at træffe det rigtige valg, når du bestiller dine gardiner hos os!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg