tirsdag 18. juni 2019

Postkasse design

Stort utvalg av postkasse hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Kjøp enkelt online med fri frakt!

Seilbåt postkasse i rustfritt stål kr 99Før kr 1. Folkets favoritt: Villa Formfin, denne varianten har med lås under lokket. Vår norske bestselger i tradisjonell stil. Villa Formfin med lås vil man beholde lenge, og vi kan love en forventet levetid på flere tiår. Stor postkasse i norsk design Du kan kjøpe postkasser på nett eller på ditt nærmeste postkontor.


Den er utformet som en buet plate, og du kan gjøre den personlig ved å velge blant ulike design og farger på navneplaten. Låsen er gjemt bak platen. Finnes i blank sort, hvit og sølvgrå.

Hvis postkassen er i stativ med andre postkasser, bør du også merke den på innsiden av lokket slik at arbeidet blir lettere for postbudet. Sette opp postkassen. Både selve postkassen og festet er privat eiendom. Det betyr at det er ditt eget ansvar å skaffe deg postkasse , sette den opp og sørge for merking vedlikehold. ME-FA POSTKASSE JERNIA LUX SVART GALV DESIGN KASSE MED SEPARAT AVI.


Dette er graverte skilt med god slitestyrke og kvalitet. For rask og sikker montering på alle vanlige postkasser kommer skiltene med kraftig dobbeltsidig tape. I vår nettbutikk finner du mange typer postkasseskilt. Passer på alle postkasser, leveres både med og uten lim, og som magnet. Om du vil handle på nett, eller reise bort – med Allux 8er du sikret en trygg oppbevaring av posten din.


Når lokket åpnes ligger en solid stålplate klar for å ta imot posten. Posten legges på flaten og slippes ned i kassen når lokket. Allux 4postkassen er en rummelig Antrasit Grå postkasse , hvor den skrå top effektivt leder vand væk fra postkassen. Lågen på postkassen er sidehængslet, hvilket gør det let at tømme postkassen.


Finn de beste prisene på nettet. Dersom postkassen er utilstrekkelig merket, kan det medføre at postsendinger sendes i retur til avsender. Trenger du nytt skilt til postkassen din?


Hos Postens skiltbutikk kan du velge mellom skilt i mange ulike materialer og design.

Du kan enkelt bestille nytt skilt og få det levert direkte i postkassen. Hva er en god postkasse ? Vi tilbyr systempostkasser fra Europas ledende postkasse produsent. Vårt fokus er å levere gode løsninger med høy kvalitet og av gjennomført design. Låsbare postkasser i rustfritt stål som følger PPT- standard med holdere for navneskilt.


Alltid fri frakt og års garanti. Vi har store og små postkasser. Gi postbudet en fair sjanse til å finne fram og merk postkassen skikkelig. Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen.


Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Din postkasse - Din design. Flexbox tilbyr postløsninger av estetisk høy kvalitet i kraftig skandinavisk design , noen av dem designet spesielt for oss av profesjonelle arkitekter. En unik fordel er skiltet på fronten og skiltet som kundene kan designe helt etter eget ønske.


Romslig og flott postkasse , med teksten POST i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med. Derudover har vi en masse andre flotte motiver til postkassen.


Kassene har en ekstra låsmekanisme i hele frontbredden (MEGA) og høyden (ALS) som i betydelig grad vanskeliggjør innbrudd. Postkasse , sort, fra Bruka Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg