mandag 3. juni 2019

Tjæralin terrassebeis test

Tjæralin terrassebeis test

Merkevarene til lave priser. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Og svaret er nei, med Tjæralin er det ikke for sent å male i september!


Tjæralin terrassebeis test

Tjæralin tåler frost og såfremt det ikke er kaldere enn rundt minus grader, er det ingenting i veien for å male. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Tjæralin Bejds kan påføres direkte på nyt træværk, du behøver ikke at grunde.


Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød. Produktet er meget velegnet til både nye og gamle træfacader. Det kan synes som om produsentene har lagt seg i selen, og med terrassebeiser i årets test er det gledelig å fastslå at de stort sett holder mål. Hyttemagasinets test startet i fjor sommer. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter.


Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Tjæralin har en brukbar olje, det samme med Gjøco sin Herregård XO. Da får du mindre oppsprekkning og bedre motstand mot skitt.


Tørk av det som ikke trenger inn i treverket. Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.


Det er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Vil du se trinn etter trinn hvordan du får et flott resultat? Den indeholder antisvampemiddel, giver en holdbar overflade og bevarer træværket.


Tjæralin terrassebeis test

Det modvirker træværket fra at falme og revne og efterlader en farvet, naturlig, mat finish. Forarbeid Underlaget må være rent og tørt før behandling. Les tester og omtaler før du kjøper.


Jotuns terrassebeis har noen lyse gråfarger som kan passe bra til husfargen deres. Før dere legger på noenting som helst, les på forpakningen. Enkelte beiser skal legges vått-i-vått (viktig!), mens andre bare trenger ett strøk. De fleste beisene er i dag vannbasert, men noen få er fortsatt oljebasert, selv har jeg brukt oljebasert.


I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg