mandag 10. juni 2019

Optimal jotun

Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet.

Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. Denne type maling er en kombinasjon av spesialakryl og alky noe som gir god værbestandighet. Jotun synes som de fleste andre, at hvite hus, bør være hvite!


Derfor har Jotun utviklet OPTIMAL OptiWhite – en selvrensende husmaling utviklet for folk med hvite hus. Malingen er basert på ny teknologi som hindrer at skitt fester seg til overflaten og har en suveren beskyttelse mot svertesopp. Overraskende få benytter den unike muligheten det gir til å sprøytemale ute.


Responsen er svært positiv.

Les mer hos Jotun om hvor effektive malersprøyter er. SLIK SPRØYTEMALES YTTERVEGGENE MED OPTIMAL. OPTIMAL er godkjent av Miljømerking Norge og tilfredsstiller kravene til miljømerket Svanen.


Opplysninger på dette databladet er basert på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Hvor lenge må jeg vente etter vask før jeg kan male? Optimal brosjyren og sikkerhetsdatablad. Svar: Normalt to til fire dager.


Hva kan vi gjøre for å slippe dette? Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Gir huset et langvarig flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Lett å påføre med rull eller pensel.


Tørker raskt, kan overmales etter timer. God fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge.


Vil det være mer safe å satse på Drygolin Extreme?

Spesialmaling for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak som hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten. Bevarer hvitfargen lenger. Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg