mandag 24. juni 2019

Moderne vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Velg blant beroligende, organiske former, skinnende kreasjoner og uttrykksfulle mønstre. Bruk vasene hver for seg, eller prøv å blande inn flere nyanser når du styler dem for en klassisk stil. KVARTS er moderne og eksklusive vaser i sofistikerte edelstensfarger, designet av den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll.


Vasene er stramme og rektangulære. Her oser det av luksus og eleganse. Her finner du ulike typer dekorative blomstervaser, glassvaser og dekorvaser til en fornuftig pris.


Vårt utvalg består av klassiske og moderne vaser i en. Vi har vaser fra Vazu. Disse er geniale og moderne.

Se hvordan blomstervasene fungerer i videoen under! Mens vaser i vår tid hovedsakelig er prydgjenstander, var deres funksjon i antikken overveiende av praktisk art, som drikke- eller oppbevaringskar. Dette forklarer deres store variasjon i form og størrelse, fra de enkleste og groveste vaser til kostbart dekorerte praktstykker, fra mannshøye vaser brukt til å lagre korn eller olje i og ned til ørsmå parfymebeholdere. Gå på oppdagelse her. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Moderne dansk keramik. Hampen Keramik er klassisk kunsthåndværk med et tidløst design. Gedigent dansk design i høj kvalitet.


Alle produkter bliver lavet i hånden på værkstedet i Gammel Hampen. Nettbutikk med kvalitetsmøbler og interiør i rustikk stil, moderne design og klassisk fransk stil. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Brug dine vaser til friske blomster eller uden blomster – vaser er dekorative i sig selv og behøves ikke blomster for at være en del af indretningen. Fordi en del af indretningen er, hvad vaser er blevet.


Det er ikke mange hjem man ser uden vaser. Cooee Design er et moderne , men samtidig tidløst merke. Merkevaren gir deg produkter med detaljer.

Produkter som vaser , krukker, lysestaker og spisebrikker. I sortimentet er mange farger representert og du kan alltid være sikker på å finne sesongens ”it-farge” blant produktene! BOBLEN FROSTY LOVE en videreføring av Finn Schjølls store designsuksess med Boblen. Nå lanseres en vakker julekolleksjon bestående av vaser og lykter i matt rød og frostet versjon.


De er designet for tradisjonell nordisk jul, men er like vakre hele året. De myke og tidløse formene og den matte overflaten passer perfekt inn i moderne hjem. Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder.


Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design, fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg