tirsdag 11. juni 2019

Ramme 70 x 100

Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Vi oppfordrer deg til å ta flere sjanser hjemme, og ta i bruk alle slags morsomme, vakre, trendy og flotte postere og rammer.

Kjøp rammer i størrelse 70x100. Vår bilderammer egnet for plakater, postere og plakater. Vi har rammer i svart, hvitt, gull og kobber. Svart ramme som passer til plakater i størrelsen x 1cm. Plexi gir lette og uknuselige bilder.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus. Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene.


Den klassiske ramme 70x1findes i sort og hvid i træ samt gul sølv og kobber i aluminium. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Har du et rigtig stort billede eller poster, du gerne vil indramme? Så har du selvfølgelig brug for en stor ramme ! Vores 70x1cm-rammer hører til blandt nogle af de største i vores sortiment, og de findes i flere forskellige farver, stilarter og materialer. Et stort billede på væggen kommer til at præge hele rummet.


Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.

Sendes direkte fra vores danske lager i Hørning. Bestil i dag inden kl. Eller leveret til din dør. Treramme av eik for plakater i størrelsen x 1cm. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Leker med faktum, kjøkken er betydelig del av en masse ting. Utrolig fin, svart ramme i moderne stil.


Enkel og minimalistisk. God kvalitet og passer perfekt til postere. Kan henges både stående og. Posterramme av høy kvalitet, laget av hvitt tre.


Hvite rammer er veldig populære akkurat nå, og det er lett å se hvorfor. Med disse får posterne dine et realt løft! Svart, glatt treramme med pleksiglass for motiver i størrelsen 70x100. Materiale: Tre og pleksiglass. Rammehenger er inkludert.


Størrelse: 70x1cm. Eksperimenter deretter med små og store motiver innenfor formen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg