fredag 7. juni 2019

Ramme inn lerret

Klikk her for å vise relevante resultater. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Jeg har idag et lerret jeg trekker ned fra veggen, men ønsker heller å ramme det inn og henge fast på veggen.


Noen som har gjort dette tidligere og kan komme med.

Med en stilig ramme blir det ekstra elegant. Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy. De fleste typer glass inneholder flere ting som over tid vil skade bildet, og det er derfor viktig med en kartong som skaper avstand mellom glasset og bildet.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Hva med søte lerret til barnerommet, motiv av kjøretøy for bilinteresserte entusiaster, lekker kunst tilet bohemsk hjem, svarte og hvite malerier for en stilfull atmosfære, motiver fraditt favoritt spill og film verden, insekter, dyr, natur og landskap for de som liker naturen, moderne lerret med urbane motiver og tekstbilder og sitater. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming.


Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo, vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål.

Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter. Ved større lerret setter man inn en midtstolpe (tverrtre) for å gjøre lerretet mer stabilt. Antall tverrtre bestemmes ut fra størrelse, men det mest vanlige er en eller stk.


Du behøver lerretet du skal spenne opp, samt nyttig verktøy for å få jobben gjort. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Treramme til lerret , dybde mm. Legg ditt ferdigmalte Stretched canvas i rammen og fest det med de medfølgende skruene i de forborede hullene. Det blir et lite mellomrom mellom rammen og lerretet på noen millimeter. Velge en som passer best på fargene i maleriet.


Papiret fungerer som støv vakt. Rammen kan males med hobbymaling. Har et maleri på lerret som er over 1år gammelt.


Du kan velge mellom 2:format, 3:format, kvadratiske formater, panoramaformater og rammeformater. Du har også muligheten til å velge flerdelt format i forskjellige størrelser til ditt bilde på lerret. Avhengig av hvilket format du velger kan du også bestemme om ditt foto på lerret skal rammes inn og eventuelt hvordan.


Velg svart, hvit eller ingen sidekant. Printes på kvalitets-lerretsmateriale i bomull med en hvit coating.

Kjøp lerret som passer til din projektor. Lerret til projektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme.


Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg