torsdag 6. juni 2019

Ramme 30 x 42

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Posters og liknende kommer ofte i denne formen, og dermed er det ikke så merkelig at rammer ofte er rektangulære. Mange vil imidlertid ha rammer som er kvadratiske, ovale eller runde, og kan like gjerne kombinere disse.


Rammen åpnes på baksiden, og du kan enkelt plassere plakaten din uten å måtte bekymre deg for skarpe metallpigger. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.

Formatet har været anvendt som små plakater i et vist omfang og stammer fra papirindustrien. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Forevige dine beste minner ved å ramme dem inn. Her finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 30xcm.


Heng opp ditt bilde i en vakker ramme på soverommet, eller sett det på en stilig skjenk eller hylle i stuen. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Våre rammer finnes i flere ulike farger og modeller. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio.

Ettersom vi selger så mange ulike rammer og posters med mer, er det ikke uvanlig at kundene våre kommer til oss for å fornye hjemmet sitt. Have en opmærksomhed på, at rammetypen har plads til billeddybde på mm. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Jeg har søkt rundt på nett og tatt noen telefoner, men finner ikke rammer til bilder i A3.


Passepartout er inkludert. Så vanlig som dette formatet er blitt, synes jeg det er litt rart. Jeg vet jeg kan bruke større rammer og passepartout, men det er ikke et valg nå. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2.


På samme måte regner du ut rammens høyde. Billeder til væggen er en god måde at udsmykke dit hjem på og give det personlighed. Her på siden finder du hele vores store udvalg af rammer til billeder, herunder billedrammer til dine familiefotos og billedrammer til dine plakater eller andre kunsttryk.


Find dine ønskede billedrammer, og bestil dem hjem online her på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg